BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDubai Sigorta küçülüp güçlenecek----

Dubai Sigorta küçülüp güçlenecek

Dubai Sigorta küçülüp güçlenecek
20 Aralık 2011 - 07:24 www.finansgundem.com

Dubai Group Sigorta'da yeni yönetim neler yapacak? Herkes işten çıkarmaları konuşuyor...

Dubai Group Sigorta Genel Müdürü Çetin Alanya'nın emekli olmasıyla birlikte şirkette yeni bir süreç başladı. Sektörün başka bir duayen ismi Mehmet Aydoğdu, Dubai Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilirken genel müdür yardımcılarından Korhan Gürakan ise genel müdürlük koltuğuna oturdu. Şirketin ek sermaye ihtiyacı giderildi... Kısacası şirketin yeniden yapılanması için gerekli adımlar atılmaya başlandı. Şirketin büyüyecek derken gecen hafta 20 çalışanın işine son verildi. FİNANSGÜNDEM.COM'e gelen haberlere göre küçülmenin bir sonucu olarak 20 çalışan ile yollar ayrıldı. Bu durum çeşitli spekülasyonlara neden oldu. Biz de bu gelişmeleri şirketin üst düzey yöneticilerine sorduk. 20 çalışan ile yolların ayrıldığını doğrulayan yetkililer, bu durumun şirketin daha sağlıklı bir hale getirilmesi için yapıldığını söylüyor. Anlaşılan şirket bir süre da küçülecek. Portföy temizlenecek... Ve daha sonra da büyüme için gaza basılacak. (FİNANSGÜNDEM.COM)

Barış Bekar

[email protected]

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ACNT09 Mart 2012 14:45

    ARTIK BU ŞİRKETİN SATILMA VAKTİ GELMİŞTİR. DERHAL EL DEĞİŞTİRİP , KAN DEĞİŞİMİ İLE BİZ ACENTELERİN ÖNÜMÜZÜ GÖRMEMİZ SAĞLANMALIDIR. MÜŞTERİMİZE HASARLARINDA SORUN YAŞATTIĞIMIZ YETER ARTIK.AH AYKUT BEY AH.

  • global07 Ocak 2012 15:39

    sayın dubai yetkilileri acentelik sözleşmesine aykırı hareket ederek önceden tebliğ etmeden 24 saat içinde acet-ntelikleri kapattılar bunun ahlaki bir ticaret olmadığını düşünüyor yargı önünde hesaplaşacağımızı ilan ediyorum

  • Nerde O Eski Dubai02 Ocak 2012 23:02

    Şirketin yönetimini yürüten Güneş kökenliler şimdide sözleşmelerdeki yasal süreyi dikkate almadan Ray kökenli acenteleri basit sebeblerle kapatmaya başladılar.

  • ALIŞAN 24 Aralık 2011 13:37

    BU ARADA 20 KİŞİ DEĞİL TAM 34 KİŞİ YAZIK B U KİŞİLERE CIKARILMASI GEREKELERİ CIKARSAYDINIZ KEŞKE

  • CALIŞAN24 Aralık 2011 13:35

    KUSURA BAKMAYIN AMA BİR ŞİRKEDE KAR ETTİRENDE ZARAR ETTİRENDE HAAR SERVİSİDİR SİZ ÖNCE HASAR SERVİSİNİZİ DÜZELTİN HER ŞEYİ ÖDEMEYİN ACENTE ARAR AMAN BENİM YAKINIM SEDAT BEY İMZALAR HEMEN ÖDENİR SİZ ÖNCE İÇİNİZDE DÜZELİN BAKIN GÜNEŞ RAY AYIRIMI YAPTINIZ YAZIK GÜNAY CIKANLARIN HEPSİ O ŞİRKETİ KURAN İNSANLAR

  • Dubai Mubai24 Aralık 2011 00:09

    İşi bilen doğru dürüst adam ve acente bu şirketle ve yönetimle çalışamaz. Bunu çok net yaptıkları işten çıkarmalarla sektöre gösterdiler. Götürmeye devam...

  • eskici24 Aralık 2011 00:02

    Korhan bey tarafından kollanan haksız ek komisyon verilen Güneş acentelerine ne yapacaklar. Ayrımcılığı yapan koltuğunda, nasıl bir iş bu ya... Dürüst çalışana bu şirkette yer yok.

  • Külyutmaz23 Aralık 2011 23:58

    Şirketi zarar ettiren tarife ve fiyatlandırmayı yapan ve bunun sorumlusu Sn.Gürakan neden hala koltuğunda oturuyor. Çifte standartı bu şirkete getiren ve uygulayan oydu.

  • Yanlış Bilgi Düzeltici21 Aralık 2011 14:16

    34 Kişi

  • ahmet21 Aralık 2011 12:18

    Yalnış Bilgi-36 kişi çıkarılmış...

  • Yorumsuz20 Aralık 2011 21:52

    İşten çıkaranlar, bir gün kendi başına da aynı şeyin gelebileceğini düşünmeliydi. Herkes üç kuruş kazanıp evini, çoluğunu çocuğunu geçindirmek için çalışıyor. Bu kış günü yakışıyor mu? Eden bulur dünyası. Madem küçülüyorlarsa, yakın zamada personel alınmış mı araştırılmalı.

  • Dubai çalışanı20 Aralık 2011 18:48

    Barış Bey ve Finans gündem ekibi, lütfen gerçekleri aktararak bu haberi yapmanızı rica ederim. Sadece şirketin üst düzey yöneticisiyle konuşmak yerine, işine son verilen 20 kişiden istediğiniz biriyle de konuşabilirdiniz. Böylece daha tarafsız ve her iki tarafında düşüncelerini öğrenmiş olurdunuz.

  • 20 Aralık 2011 18:42

    Şirket kurulduğundan beri varolan Güneş-Ray Sigorta çalışanları ayrrımı artık iyiden iyiye kendini belli etti.Bunun ispatı olarak da şuan meydana gelen işten çıkartmadır. Bu işten çıkan 20 kişinin %80'i Sn.Çetin Alanya'ya yakın kişilerdir.Bu yönetim aynısını Ray Sigorta'dan gelen acentelere de uygulamaktadır.

  • Bir Dubai Çalışanı20 Aralık 2011 15:20

    Bunu şu ana kadar çıkarılanlara da sorsaydınız, Sn.Çetin Alanya'nın ekibinin tasfiye edildiğini görürdünüz.

  • misafir20 Aralık 2011 14:47

    Tamamen yanlış bilgi. Şirket kuruluğundan bugüne kadar şu anki yönetimin uyguladığı yanlış politikaları sonucu şirketi zarar ettirmekte. Ayrıca şirket içindeki Güneş - Ray ayımına neden olup Güneş Sigorta dışından gelen kişi ve yöneticileri pasifize etmiştir. Son işten çıkartmalar da Çetin Alanya'nın ayrılmasından sonra uygulamaya aldıkları planlarıdır. İstemedikleri kişilere resmen mobing uyguladılar.