BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDoygun Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı----

Doygun Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı

Doygun Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı
21 Mart 2016 - 15:28 www.finansgundem.com

“Ekmek ve Ekmek İsrafı” konulu Doygun Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı

Doygun tarafından düzenlenen ve İFSAK’ın danışmanlık yaptığı fotoğraf yarışmasına katılım süresi 09 Nisan 2016’da son bulacak.

Yarışmada tüm yönleriyle ekmek israfı, yaşamımızda ve beslenmemizde ekmeğin yeri, ekmeğin üretimi ve tüketilme biçimleri, ekmeğin taşınması ve muhafazası ile ekmek israfı fotoğraf karelerine yansıtılacak. Yarışma ile özellikle kutsal sayıldığı halde ülkemizde günde 5 milyon adet ekmeğin çöpe gitmesine ve bu israfın ekonomik boyutunun her yıl 1 milyar 430 milyon TL ulaştığına dikkat çekmesi planlanıyor.

Yarışmanın seçiciler kurulunu; Toprak Mahsülleri Ofisi -TMO Daire Başkanı Mustafa Bahar, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Akleman, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı ve Bloomberg HT Reklam Arkası Program Yapımcı ve Sunucusu Ender Merter, Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü Şeref Oğuz, Milliyet Foto Muhabiri Ercan Arslan, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, Fotoğraf Sanatçısı Merih Akoğul, Fotoğraf Sanatçısı ve Doygun Ticaret & Pazarlama Müdürü Murat Sertan Sağmanlı oluşturuyor.

İlk kez düzenlenecek Doygun Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın birincilik ödülü 2.500 TL, ikincilik ödülü 1500 TL, üçüncülük ödülü 1000 TL, Doygun özel ödülü 750 TL, Ekmek İsrafının Önlenmesi Kampanyası Özel Ödülü ise 750 TL olarak belirlendi.

Ödüller, 21 Nisan 2016’da İFSAK Galeri’de yapılacak törenle sahiplerine sunulacak. Aynı gün yarışmada dereceye giren ve özel ödül alan 40 fotoğrafın oluşturduğu sergi, 30 Nisan 2016 tarihine kadar fotoğraf severlerin ziyaretine sunulacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)