BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknoloji'Dostluk yetmez daha fazla Türk yatırımı görmek istiyoruz'----

'Dostluk yetmez daha fazla Türk yatırımı görmek istiyoruz'

'Dostluk yetmez daha fazla Türk yatırımı görmek istiyoruz'
14 Aralık 2020 - 16:06 www.finansgundem.com

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Türkiye-Bosna Hersek iş birliğinde drone üretiminde farklı ülkelerde başarılara imza atmış yetenekli insanlara sahip olduklarını ve bundan faydalanılması gerektiğini ifade etti.

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı ve  Bakanlar Konseyi Başkan Yardımcısı Bisera Turkovic, dostluk mesajlarının ülkelerinde daha çok Türk bakanlarını görmeklerini söyledi.

Dostluk yetmez üretimi de desteklemeli

Bosna Hersek halkının, Türkiye'yi, üst düzey yöneticilerini ve Türk milletini dostlarını bildiğini vurgulayan Turkovic, “Ancak Bosna Hersek'in bundan daha fazlasına ihtiyacı var. Bu dostluk gelişimimizi ve üretimimizin artmasını desteklemeli. Ülkemizde daha fazla Türk yatırımı görmek istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

Turkovic, Türkiye'nin birçok proje ile Bosna Hersek'e destek olmaya çalıştığını anımsatarak, “Bize bağış ya da hediye olarak gelen yardımların sayısı çok. Baş başında Mostar Köprüsü ve diğer ortak kültür mirası yapıların onarımı ve yeniden inşası da var. Ancak böylesine dostane ilişkileri olan iki ülkenin daha yüksek ve gelişmiş bir hacmine sahip olduğunu düşünüyorum. " dedi.

Turkovic,  Türkiye'nin proje ve Yatırımlarında Bosna Hersek tarafının da aktif rol alması gerektiğine dikkat çekti.

Drone Üretimine Destek

Turkovic, Türkiye-Bosna Hersek iş bir başkasının alanlara yansıması yapılacak başka bir alanların da yer alacağı yer kaydederek, özellikleone açmış farklı bir başarılara imza atmış yetenekli insanlara sahip olan ve bundan kullanma amacı ifade etti.

Türkiye'nin desteğiyle gerçekleştirilecek Saraybosna-Belgrad Otoyolu'na da değinen Turkovic, Bosna Hersek'in zayıf bir altyapıya sahip olduğunu ve bu otoyola kesinlikle ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Bosna Hersek Türk Yatırımcıları bekliyor

 

Milyar dolarlık şirket birleşmeleri drone'larla yapılıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)