BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar tarihi zirvenin hemen altında----

Dolar tarihi zirvenin hemen altında

Dolar tarihi zirvenin hemen altında
11 Şubat 2015 - 11:23 www.finansgundem.com

Dün 2,5075'le tarihi rekorunu yenileyen dolar bugün 2,50'nin hemen altında işlem görüyor

Dolar/TL dün tarihi zirve olan 2,5075 seviyesini test etmesi ardından bugün güne zirvenin ve 2,50 seviyesinin hemen altında başladı. İç piyasada cari açık verisi öncesi kur 2,49'un altına inse de yeniden bu seviyenin üzerine çıktı.

Dış piyasada ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl ortasında başlayabileceğine ilişkin beklentilerin arttığı faiz artışı zamanlamasını etkileyecek ABD verileri, Yunanistan endişeleri ve Rusya Ukrayna arasındaki gerilim takip ediliyor olacak.

Euro Bölgesi maliye bakanları Yunanistan için bugün toplanırken, AB liderleri de bugün bir araya gelecekler, ancak yetkililer önemli bir ilerleme kaydedilmesi şansının pek yüksek olmadığını belirtiyorlar.

Ukrayna'daki krize çözüm getirilmesi amacıyla bugün Belarus'un başkenti Minsk'te yapılması beklenen toplantı da piyasa tarafından yakından izlenirken dün iki ülke arasındaki gerginlik yeniden tırmandı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroshenko dün ülkenin doğusunda düzenlenen roketli saldırılarda çok sayıda ordu personeli ve sivilin yaralandığını söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)