BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDoğan hangi gazetesini kapatıyor?----

Doğan hangi gazetesini kapatıyor?

Doğan hangi gazetesini kapatıyor?
08 Ağustos 2011 - 00:11 www.finansgundem.com

Aydın Doğan ve kızlarının çok kritik bir karar alacağı doğru mu?

Son günlerde twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile medya dünyası kulislerinde ciddi tartışmalar çıkartan Akşam yazarı Oray Eğin, çok ilginç bir iddiayı twitterdan paylaştı.
Eğin'e göre Doğan Grubu'nun patronlar katında çok ciddi bir karar alınmak üzere. Doğan Grubu bir gazetesini kapatma kararı verebilir.
PATRONLAR KATINDA İLGİNÇ PAZARLIK
Oray Eğin'in Doğan Grubu'nun Patronlar Katı'nda ilginç bir pazarlık dönüyor bu aralar... diyerek duyurduğu iddialara göre daha önce satılmak istenen ancak alıcı bulunamayan bir gazete için kapatma kararı verilebilir.
İşte Oray Eğin'in iddiasıyla o gazete: 
O GAZETENİN KAPANMASI KONUŞULUYOR
* Yoğun bir tartışma dönüyor. Doğan Grubu çok kritik bir kapatma vermek üzere. Önce satmayı denediler, alıcı çıkmadı deniyor. Şimdi...
* Doğan Grubu'nun önce Demirören'e gittiği söyleniyor, Demirören'in kabul etmediği... 'Beklediğimiz gibi olmadı, bize maddi yük' diyor Doğan.
* Doğan Grubu'ndaki hareketlilik Elif Şafak'ı, Serdar Erener'i, Sinan Çetin'i, Ergun Özen'i, Nil'i üzecek.
* Açıklıyorum: Radikal'in kapatılma ihtimali ciddi ciddi tartışılıyor Doğan Ailesi'nde.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mazlum11 Ağustos 2011 18:01

    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste!

  • Eda10 Ağustos 2011 14:15

    İyi olmuş, Radikal de bozulmuştu zaten

  • ela08 Ağustos 2011 07:19

    kesinlikle bu hissede birşey oldu. 1,18 den aldığım hisseyi 0,98 den satmıştım. 1 uzerinde tutunursa geri almayı planlıyordum. sonra ne mi oldu. ne olduysa bilmek istiyorum. özellikle bu hafta gel gel yapıp ttabanların olmasının anlamı nedir??

  • dogann07 Ağustos 2011 22:37

    bızı perısan edenler kendılerıde perısan olurlar ınsallah

  • halil07 Ağustos 2011 17:48

    radikal in dohol içindeki faaliyeti % 1 bile değil. zarar ediyorsa kapatsın. ama bu hisselerinin 2 ay içinde 1.20 den 0,62 kuruşa düşmesinin sebebi olmamalı. DOHOL döviz zengini, 550 MW HES yatırımları olan, her bir TV si 500-600 milyon usd eden medya devi. neden bir anda bu kadar düştü bu mutlaka ortaya çıakrılmalı!

  • ela07 Ağustos 2011 08:54

    çok ciddi tartışmışlar. olay birilerine sızmış. imkb de kağıtların anasını ağlattılar. 0,85 e blok satış yazdı adam. başladı kendi malını almaya deli gibi. orda aklıma geldi. sonra tabanlar başladı. malını eritti orda. zaten ucuz diye piyasa atladı o alışları gorunce ee yazan kendi malını alıyor oysa. bayağı oyun dondu. yazık oldu kuçuk yatırımcıya. bu haberi sızdırdılar. ne olmuşsa doğana ii olmuş diyesim geliyor bu olaydan sonra.