BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDiyarbakır'da Galatasaray krizi!----

Diyarbakır'da Galatasaray krizi!

Diyarbakır'da Galatasaray krizi!
04 Aralık 2014 - 16:45 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda 23-24-25 Aralık'ta oynanacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray mücadelesi öncesi stat krizi yaşanıyor

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 23-24-25 Aralık'ta oynanacak Galatasaray maçı öncesi Atatürk Stadı'nın düşük seyirci kapasitesi nedeniyle sıkıntı çekiyor. Yönetim, bu konuda görüşmeler yapsa da henüz olumlu bir sonuca varamadı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Jeoloji Mühendislerinin yaptığı incelemeler sonucu; Yenişehir ilçesinde bulunan tribünlerin çökme tehlikesi olduğu ve 12 bin kişilik stada 4 bin 600'den fazla seyirci alması durumunda riskin artacağı belirtildi. Rapora uyan Diyarbakır Valiliği, stada 4 bin 600'den fazla taraftar alınmamasına karar verdi. Ayrıca misafir takım için ayrılan bölüm kapatıldı. Maçlarını burada oynayan Yeni Diyarbakırspor, bu karara karşı çıksa da İl Spor Güvenlik Kurulu itiraz kabul etmedi.

Galatasaray'ın, Diyarbakırspor'un bir alt lige düştüğü 2010 yılından sonra ilk kez bu ile gelecek olması futbolseverleri heyecanlandırıyor. Ancak Atatürk Stadı'nın 4 bin 600 kişilik kapasitesi yönetimin elini kolunu bağlamış durumda.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)