BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDivan Kurulu'nda inanılmaz kavga!----

Divan Kurulu'nda inanılmaz kavga!

Divan Kurulu'nda inanılmaz kavga!
27 Temmuz 2013 - 20:41 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gerginlik. Toplantıda yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gerginlik yaşandı.
Toplantıya Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Semih Özsoy, Mithat Yenigün, Ender Alkaya, Deniz Tolga Aytöre ve Hüseyin Ersan Topbaş katıldı.
Toplantıda yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Toplantı salonu girişinde kontrol yapıldı ve divan kurulu üyesi olmayanlar salona alınmadı.
Kulüp üyeliğinden ihraç edilmesine rağmen toplantıya katılan avukat Kerim Kerimoğlu, Genel Sekreter Talat Yılmaz kürsüde konuşurken, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’a doğru yönelince salondan apar topar çıkarıldı. Kerimoğlu’nun dışarı çıkarılmasına bazı üyeler destek verirken, Kulüp üyesi Selim Boğaz ise, Kerim Kerimoğlu’nun ‘Yıllarca kulübe hizmet etmiş birinin böyle apar topar dışarı çıkarılması doğru değil diyerek tepki gösterdi. Salon dışına yönelen Selim Boğaz’a diğer üyeler tepki gösterdi.
Yüksel Divan Kurulu Başkanı Günay ise yerinden kalkarak salonun dışına çıkarak Kerim Kerimoğlu ile konuşmak istedi. Bu sırada divan üyesi eski futbolcu Ogün Altıparmak, dışarı çıkarak Selim Boğaz ile tartıştı. Toplantı salonunun önünde Altıparmak ile Boğaz arasında itişme ve küfürleşme yaşandı. Bu itişme sırasında Ogün Altıparmak dengesini kaybederek cam masanın üzerine düştü. Cam masa kırılırken olayda yaralanan olmadı.
Ogün Altıparmak, olaya tepki gösterdi, Selim Boğaz üyeler tarafından tesis dışına çıkarıldı.
Tesislere gelen Birleşik Fenerbahceliler Başkanı Aziz Yılmaz da beraberindekilerle bir süre toplantı salonunun girişinde oturdu. Yaşanan gerginliğin ardından Aziz Yılmaz tesislerden ayrıldı. Aziz Yılmaz yaşanan gerginliği yatıştırmak istedi, Kerim Kerimoğlu’na ‘Ben size salona girmeyin dedim. Ortalığı germeyin” dedi.
Avukat Kerim Kerimoğlu, kulüp üyeliğinden ihraç kararının mahkeme tarafından kaldırıldığını, bu kararın da Yargıtay tarafından da onandığını söyledi. Kerimoğlu, mahkeme kararını getirdiğini belirterek, “Mahkeme ihraç kararını kaldırdı. Yargıtay da bunu onayladı. Bunun üzerine kulüp üye aidatımı yatırdım. Bu belgeleri getirdim. Ancak toplantıya almıyorlar” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)