BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanlığından İsrail'e sert tepki----

Dışişleri Bakanlığından İsrail'e sert tepki

Dışişleri Bakanlığından İsrail'e sert tepki
12 Mayıs 2024 - 21:59 www.finansgundem.com

Türkiye, İsrail’in soykırım politikalarına karşı sert tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Aşırıcı İsrail Hükümetinin soykırım politikaları, artık hem Filistinlilere hem de İsraillilere yönelik bir tehdit haline gelmiştir. Türkiye, İsrail’in Filistinlilere karşı uyguladığı ırkçı ve adaletsiz politikaları gündeme taşımaya devam edecek” ifadeleri yer aldı.

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Sayın Cumhurbaşkanımız, İsrail’in Filistinlilere karşı işlediği affedilmez suçları cesurca kınıyor. Türkiye; İsrail’in işlediği katliamı sona erdirmek için durmaksızın çaba harcıyor, İsrail’in uluslararası toplum tarafından izole edilmesi yönünde somut adımlar atıyor.

Bazı İsrailli siyasetçilerin, Türkiye’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı asılsız iddialarla, saygısız biçimde hedef almasının gerçek nedeni budur.

Aşırıcı İsrail Hükümetinin soykırım politikaları, artık hem Filistinlilere hem de İsraillilere yönelik bir tehdit haline gelmiştir.

Türkiye, İsrail’in Filistinlilere karşı uyguladığı ırkçı ve adaletsiz politikaları gündeme taşımaya devam edecek. Filistinliler kendi ülkelerinde, kendi devletlerine sahip olana dek bu haklı davayı savunacağız.”

İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron: İsrail'e silah ihracatının yasaklanması Hamas'ı güçlendirir

 

Mısır, UAD'de İsrail'e karşı soykırım davasına "müdahil" olacak

 

Borrell’dan İsrail’e tepki: Kabul edilemez

 

Hamas: İsrail soykırımda kararlı

 

İsrail, Gazze’deki operasyonlarını eş zamanlı genişletiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)