BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanlığı: UNRWA'ya yardımların kesmesini endişeyle karşılıyoruz----

Dışişleri Bakanlığı: UNRWA'ya yardımların kesmesini endişeyle karşılıyoruz

Dışişleri Bakanlığı: UNRWA'ya yardımların kesmesini endişeyle karşılıyoruz
28 Ocak 2024 - 17:25 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkenin finansal desteğini kesmesine ilişkin, "Endişeyle karşılıyoruz. Bu ülkelerin kararlarını gözden geçirmelerini temenni ediyoruz" açıklamasını yaptı

Dışişleri Bakanlığı, "Bazı ülkelerin Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) yardımlarını durdurmalarını endişeyle karşılıyoruz. Bu ülkelerin kararlarını gözden geçirmelerini temenni ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bazı ülkelerin UNRWA'ya yaptıkları yardımları durdurmalarını endişeyle karşılıyoruz." ifadesine yer verildi.

UNRWA'nın milyonlarca Filistinli mültecinin hayati ihtiyaçlarını, son derece zor şartlar altında karşıladığı belirtilen açıklamada, Gazze’de 7 Ekim’den bu yana UNRWA’nın 150’den fazla çalışanının, İsrail tarafından öldürüldüğü hatırlatıldı.

Açıklamada, UNRWA’nın birkaç mensubuna yönelik birtakım iddialar nedeniyle bu kuruluşa yapılan yardımların durdurulmasının "öncelikle Filistin halkına" zarar vereceği vurgulanarak, UNRWA’ya yardımları kestiğini açıklayan ülkelerin bu kararlarını gözden geçirmeleri temenni edildi.

 

Desteğin kesilmesi, UNRWA’nın Gazze'deki yardım çalışmalarını sonlandırabilir

 

Norveç'ten UNRWA için sağduyulu açıklama!

 

Almanya ve Hollanda, UNRWA’ya fonları kesti

 

ABD ve İngiltere dahil birçok ülke UNRWA'ya yardımı kesti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)