BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaRöportajlarDışarı çıkınca ne yapacak?----

Dışarı çıkınca ne yapacak?

Dışarı çıkınca ne yapacak?
21 Nisan 2013 - 16:35 www.finansgundem.com

Susurluk davasından 2 yıl hapse mahkum edilen Mehmet Ağar ilk kez konuştu, gelecek planlarını anlattı...

Susurluk davasından 2 yıl hapse mahkum edilen Mehmet Ağar, Takvim'e konuştu: Benim için siyaset artık yok... Özgür kaldıktan sonra torunum Mehmet Ağar'ı seveceğim."
DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar ile Aydın Yenipazar Cezaevi'nde görüştük. Görüşmede Ağar, artık torun sevmek istediğini söyledi. Mahkumlarla ziyaretçiler arasında duvar ve cam bölmelerin bulunduğu salonda tek başıma beklerken camdan izleyebildiğim diğer taraftan Mehmet Ağar bana doğru geliyordu. Bugüne kadar hep takım elbiseli hatırladığım Ağar, mavi bir kot pantolon üzerinde lacivert polar sweatshirt, elinde tespih ile bana doğru yaklaştı. Ziyaret salonu; bölmelere ayrılmış, her bölmede cam ve görüşmeyi sağlamak için telefon bulunuyordu. Ağar ile ilk camlı bölmede buluştuk. O gelir gelmez önündeki telefonu kaldırdı. Ben önümde duran iki telefondan birini aldım ama çalışmıyordu Ağar diğer telefonu işaret ederek "Bundan konuşacağız Hüsniye" dedi.
SİGARAYLA SAVAŞIYOR
Camın diğer tarafında olduğu halde sesi benim bulunduğum taraftan duyulmuyordu. Doğru telefonu aldığımda duyabildim sesini. Saçları bembeyaz olmuştu, bıyıkları da. Ayakta konuştuk. Cezaevi günlerini nasıl geçirdiğini anlattı. Bol bol kitap okuduğunu belirten Ağar, sigarayla verdiği savaştan bahsetti. Bırakmaya çalıştığı sigarayı cezaevi ortamında olmasına rağmen epey azalttığını kaydeden Ağar, spor da yaptığını anlattı. Sağlığının ve keyfinin yerinde olduğunu ifade etti. Hemen her gün ziyaretçisi olduğunu bundan duyduğu memnuniyeti "Allah eksik etmesin. Çok gelen gidenim var çok memnunum" diye dile getirdi. Torunu Mehmet Ağar'a düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren ve torunuyla vakit geçirmek istediğini belirten Ağar, cezaevinden çıktıktan sonra siyasete kesin olarak dönmeyeceğini söyledi. Ağar, "Artık siyaseti düşünmüyorum. Özgürlükten sonra Emel Hanım'la ve torunumla ilgileneceğim. Onlara zaman ayıracağım. Artık torun sevmek istiyorum" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)