BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDidem Gordon Ashmore'dan ayrıldı----

Didem Gordon Ashmore'dan ayrıldı

Didem Gordon Ashmore'dan ayrıldı
16 Mayıs 2016 - 11:24 www.finansgundem.com

75 milyar dolarlık fonu yöneten Ashmore'u Türkiye'ye getiren Didem Gordon Ashmore'dan ayrıldı

Yatırım bankacılığı ve portföy yönetiminde 28 yıllık deneyimi geride bıraktı Didem Gordon. Amerika'da bankacılıkla başlayan profesyonel kariyerine Türkiye'de Interbank, Finansinvest, Koç Portföy'de devam etti. Ardından Yapı Kredi Portföy'ün başına geçmişti. Profesyonelliğe ara verip, kendi portföy yönetim şirketini kurdu. Üç ortaklı yapı yürümedi ve Gordon, dünyanın en büyük yatırım fonu kuruluşlarından, 75 milyar dolarlık fonu yöneten Ashmore'u Türkiye'ye getirdi. Şirketin kuruluşunda da Gordon'un yüzde 10'luk payı vardı.

Edinilen bilgiye göre, bu görevi Kasım 2012'den beri sürdüren Didem Gordon, 17 Mayıs tarihi itibariyle koltuğunu bırakıyor. Kuruluşu büyütme yönünde yeteri kadar destek alamadığını söyleyen Gordon'un, ayrılma kararında bunun etkili olduğu söyleniyor.

Didem Gordon'un şimdi ne yapacağına gelince... Kendisi suskun kalmayı tercih ediyor. Ancak finans çevrelerinden edinilen bilgilere göre, portföy yönetimi alanında görev almayacak. Yatırım bankacılığı veya büyük şirketlerde strateji belirlenmesinde etkin rol oynamayı tercih edecek.

EKONOMİST

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)