BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDev bankalar bu firmaya yatırım yapıyor----

Dev bankalar bu firmaya yatırım yapıyor

Dev bankalar bu firmaya yatırım yapıyor
14 Ağustos 2021 - 10:08 www.finansgundem.com

Bankalar müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için küçük işletmeler ve serbest meslek sahipleri için küresel bir muhasebe yazılım platformuna yatırım yapmaya başladı

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ
Barclays, Bank of Montreal ve JPMorgan, Toronto merkezli bulut muhasebe yazılımı şirketi Freshbooks için 80,75 milyon dolar tutarında finansman sağladı.

Finansman, Freshbooks'un toplam değerini 1 milyar dolarının üzerine çıkardı.

2003 yılında kurulan Freshbooks, 160'tan fazla ülkede 30 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan, küçük işletmeler ve serbest meslek sahipleri için küresel bir muhasebe yazılım platformu haline geldi.
Geçen yıl firma, İspanyolca konuşulan pazarlarda şirketin hedef kitlesini genişletmek için Meksikalı e-fatura şirketi Facturama'yı satın aldı.

Finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre finansman, satış ve pazarlama, araştırma ve geliştirme ve stratejik satın alma yatırımları için kullanılacak.

Finansmanı, küçük işletmeleri dijital olarak etkinleştirme misyonu kapsamında kullanacaklarını belirten Freshbooks CEO'su Don Epperson, “Finansmanı bir güven enjeksiyonu olarak görüyoruz. Bu sermayeyi rekabetçi farklılaştırıcılarımızı güçlendirmek için kullanacağız” dedi.

Barclays Yatırımlar Başkanı Kester Keating ise şunları söyledi: "Bu yatırım ve Barclaycard Payments'ın Freshbooks olarak, yazılım her büyüklükteki işletme üzerinde derin bir etkiye sahip olmaya devam ederken, müşterilerimizin bu değişikliği benimsemelerini destekliyoruz.”

Bankalar işlem ücretlerinde kontrolü kaybetti

Bankalara şube kapatma yasağı finteklere avantaj

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)