BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDerviş hakkında şok iddia!----

Derviş hakkında şok iddia!

Derviş hakkında şok iddia!
20 Mayıs 2011 - 11:46 www.finansgundem.com

IMF Başkanlığı için adı geçen Kemal Derviş’in geçmişte yasak bir ilişki yaşadığı ve bu nedenle IMF Başkanı olma şansının zora girdiği iddia edildi

Eski IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın cinsel taciz iddiaları üzerine istifa etmesiyle boşalan IMF Başkanlığı için en güçlü adaylardan biri Kemal Derviş.
Halen Brooking Enstitüsü’nün Başkan Yardımcısı olan, eski Ekonomi Bakanı Kemal Derviş ile ilgili olarak bugün New York Times’ta ilginç bir iddia ortaya atıldı.
İddiaya göre Derviş yıllar önce Dünya Bankası’nda çalışırken kendisine bağlı kadın bir çalışanıyla ilişki yaşadı. Hatta bu kadının şimdi IMF’de görev yaptığı söyleniyor.
Gazete iddialarını eskiden Dünya Bankası’nda Kemal Derviş ile aynı katta çalışmış olan Stanislas Balcerac’a dayandırdı.
Derviş kendisine dün bu konuda sorulan soruları özel hayatıyla alakalı olduğu için cevaplamamış. Gazeteye göre bir seks skandalı ile koltuğunu kaybeden Strauss-Kahn’ın yerine geçmesi beklenen Derviş’in böyle bir ilişki yaşamış olma ihtimali, başkanlık şansını oldukça zora sokuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)