BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDerbi için Mancini'den özel plan----

Derbi için Mancini'den özel plan

Derbi için Mancini'den özel plan
21 Şubat 2014 - 10:12 www.finansgundem.com

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Beşiktaş maçında taktiksel bir değişime imza atacak

Şampiyonluk yarışında kader niteliği taşıyan 90 dakikada asla ve asla geriye düşmek istemeyen Mancini, Beşiktaş derbisine takımını 4-5-1 ve 4-4-1-1 sistemi ile sahaya sürecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Florya'daki taktiksel çalışmalarda defans kurgusunu değiştirip 4'lü savunmaya dönen Mancini,  orta sahada iki kilit ismi Selçuk ve Melo'yu da özel olarak uyardı.

Bu iki futbolcusunun derbideki kilit isimler olduğunu düşünen Mancini, Selçuk ile Melo'dan ekstra efor ve performans beklediğini oyuncularına iletti.

Antalyaspor maçında sınırda oldukları için kart görme korkusu ile kötü bir futbol ortaya koyan Selçuk ve Melo'dan çıkış bekliyor.

Mancini, bu 2 oyuncusunun önderliğinde derbide oyunun kontrolü elinde tutmak, yönetme istiyor.

Burak ve Sneijder'ı da Drogba'nın arkasında serbest oyuncu olarak oynatacak olan Mancini, dönüşümlü olarak sol kanada Sneijder'ı ve Burak'ı çekecek.

Drogba'nın Antalyaspor maçında oyundan alınırken verdiği reaksiyonun Beşiktaş derbisine olumlu sirayet edeceğine inanan Mancini, Chelsea maçı öncesinde performansı tartışılan Drogba'nın futbolu ile mesaj vermesini bekliyor ve bunu oyuncusu ile de konuştuğu da belirtildi
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)