<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatDenizlerde de Anadolu Sigorta----

Denizlerde de Anadolu Sigorta

Denizlerde de Anadolu Sigorta
28 Ekim 2024 - 13:06 www.finansgundem.com

Anadolu Sigorta’nın platin sponsoru olduğu Maximiles Black The Bodrum Cup tamamlandı

Anadolu Sigorta’nın bu sene yedinci defa sponsor olduğu Maximiles Black The Bodrum Cup, 26 Ekim Cumartesi günü tamamlandı. 100’e yakın yelkenlinin yarıştığı, organizasyon ekipleri ile birlikte her gün yaklaşık 200 teknede, 15 bin kişinin denize açıldığı The Bodrum Cup, 21 Ekim'de başladı. Kissebükü-Bodrum Anadolu Sigorta Etabı’yla 26 Ekim’de tamamlanan yarışın ardından kazananlar belirlendi. Bu yıl “Kazanmaya Yelken Aç” mottosuyla düzenlenen Maximiles Black 36. The Bodrum Cup ödül töreni Halikarnassos’ta gerçekleştirildi. “The Bodrum Cup 36. Yıl Özel Kupa” şampiyonu “Sallyna”ya ödülünü Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan verdi. Challange genel klasman 3.’sü, TBC genel klasman 3.’cüsü, gulet genel klasman 1.’si ve gulet a1 klasman 1.’si olan Maximiles Black STS Bodrum teknesi ise ödülünü Anadolu Sigorta Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Berna Semiz Egüntan'dan aldı. 

“Yedi yıldır süregelen iş birliğimiz şirketimizin mavi ekonomi ve sürdürülebilirlik konusundaki hedefleriyle uyum içinde”

Kurulduğu günden bu yana müşterilerini yenilikçi ürün ve hizmetlerle buluştururken tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik bakış açısıyla yürüten Anadolu Sigorta sponsorluk faaliyetlerinde de toplumsal değer yaratmaya odaklanıyor. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Anadolu Sigorta’nın, Platin Sponsor olarak desteklediği Maximiles Black The Bodrum Cup, bu yıl da yerli ve yabancı yelkencileri bir araya getirerek deniz tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşattı. Kissebükü-Bodrum Anadolu Sigorta etabında gerçekleşen yarışlar, nefes kesici mücadelelere sahne olurken, denize gönül verenlerin coşkusunu doruğa taşıdı. Yedi yıldır süregelen bu iş birliği, şirketimizin mavi ekonomi ve sürdürülebilirlik konusundaki hedefleriyle tam uyum içinde ilerliyor ve Anadolu Sigorta’nın denizcilik kültürüne olan katkısını pekiştiriyor. Anadolu Sigorta, Bodrum'un simgesi haline gelen bu organizasyonu desteklerken spor etkinlikleri aracılığıyla yalnızca ülkemizin sosyal refahını artırmayı değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik alanında farkındalık yaratmayı da amaçlıyor” dedi. 

Anadolu Sigorta, Anadolu Buluşmaları’nın üçüncüsünü de Maximiles Black The Bodrum Cup’ta düzenledi

Anadolu Sigorta’nın sigorta bilincini yaygınlaştırmak ve sigortacılık sektörünü ileriye taşımak için hayata geçirdiği Anadolu Buluşmaları’nın üçüncüsü de bu yıl denize gönül verenleri bir araya getiren Maximiles Black The Bodrum Cup organizasyonu çerçevesinde gerçekleştirildi. 

25 Ekim Cuma günü Bodrum Kalesi’nde düzenlenen Anadolu Buluşmaları, sigortacılık ve iş dünyası ile kültür turizminin kesiştiği önemli bir platform oldu. Gazeteci Noyan Doğan’ın moderatörlüğünde yapılan etkinlikte, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Yılmaz, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Ağan ve Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal bir araya geldi.

KOBİ’ler ve sigorta acentelerinin katıldığı Anadolu Buluşmaları’nda panelistler sigortacılık, turizm, denizcilik ve ticaret sektörlerinin Muğla’ya ve Bodrum’a katkısına değindiler. 

Mehmet Tuğtan: “Mavi ekonomideki tüm değerlerin bir ekosistem olarak düşünülmesi gerektiği yaklaşımıyla denizcilik sektörünü destekliyoruz”

Bodrum ve çevresinde denizcilik alanında faaliyet gösteren işletmelere yönelik sigorta çözümlerini aktaran Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sektör lideri oldukları su araçları branşı altında tekne ve sorumluluk sigortaları ürünleri hakkında bilgi verdi. Tuğtan, “Anadolu Sigorta olarak mevcut durumda su araçları branşında %25’in üzerindeki pazar payımızla sektörde lider konumdayız. Tekne maliyetlerinin çok yüksek bedellere ulaşmasıyla bu alanda sigortacılık daha fazla önem kazandı. Özellikle Ege Bölgesi’nde Muğla ili başta olmak üzere yat turizminin yoğun olduğu bölgelere özel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların sonucu olarak geçen seneye göre bölgedeki gezinti teknesi sayımızı %20 oranında arttırdık. Tek başına gezinti teknesini kapsamlı şekilde sigortalamanın yeterli olmadığı ve mavi ekonomideki tüm değerlerin bir ekosistem olarak düşünülmesi gerektiği yaklaşımımız ile Marina İşletenleri Sorumluluk ve Tekne İnşa Poliçeleri gibi denizcilik sektörünü destekleyen ürünler de sunuyoruz. Ayrıca, düzenlediğimiz her bir tekne poliçesi ile DenizTemiz Derneği Turmepa’ya destek oluyoruz. Her türlü deniz aracının sigorta edilmesinden elde edilen gelirden Türkiye’de denizlerin temizlenmesi için çalışmalar yürüten TURMEPA’ya pay aktarıyoruz” diye konuştu.

Mehmet Tuğtan: “Turistik Tesis Paket Sigortası, turizm işletmelerini kapsamlı şekilde koruma altına alıyor”

Tuğtan, turizm işletmelerine yönelik açıklamasında ise özellikle son dönemde yaşanan ekonomik krizler ve artan maliyetlerin kaybedilen maddi varlıkların yerine konulmasını zorlaştırdığını belirtti. Tuğtan “Turistik Tesis Paket Sigortası ürünümüzle turistik tesisler başlığı altında toplanabilecek işletmelerin binaları, muhteviyatı (demirbaş, makine-tesisat, emtia, kasa muhteviyatı, odalarda ve emanete bırakılan eşya vb.) yangın, hırsızlık, dolu, fırtına, sel, su baskını, deprem, dahili su vb. birçok riske karşı sigorta güvencesi altına alınıyor. Ayrıca, müşterilerimiz sektöre özel olarak sunduğumuz alternatif konaklama masrafları, odalardaki ve ön bürolardaki müşteri kasaları teminatı, otel bagaj odaları, çamaşırhane ve vestiyer teminatları, kilit değiştirme masrafları, spor etkinlikleri gibi birçok teminattan da faydalanma imkanına kavuşuyor” dedi.

Anadolu Sigorta, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi sigorta çözüm ortağı olduAnadolu Sigorta, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi sigorta çözüm ortağı oldu

 

Anadolu Sigorta, 2023 Faaliyet Raporu’yla IADA Gümüş Ödülü’nü kazandıAnadolu Sigorta, 2023 Faaliyet Raporu’yla IADA Gümüş Ödülü’nü kazandı

 

Anadolu Sigorta, Salomon Cappadocia Ultra Trail'de sağlığını düşünenlerin yanında olacakAnadolu Sigorta, Salomon Cappadocia Ultra Trail'de sağlığını düşünenlerin yanında olacak

 

Anadolu Sigorta Youth Awards 2024’te genç yeteneklerin gözdesi olduAnadolu Sigorta Youth Awards 2024’te genç yeteneklerin gözdesi oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)