BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatDenizbank'tan o eczanelere önemli avantajlar ----

Denizbank'tan o eczanelere önemli avantajlar

Denizbank'tan o eczanelere önemli avantajlar
03 Haziran 2016 - 11:41 www.finansgundem.com

Sektöre yönelik yenilikçi finansal çözümler sunan DenizBank Türk Eczacıları Birliği ile işbirliği protokolü imzaladı

Finans sektöründe yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çeken DenizBank, KOBİ’lere yönelik finansal çözümler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Türk Eczacıları Birliği üyelerine sunulacak avantajlı hizmetleri içeren işbirliği anlaşması DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, Bölge Müdürü Tufan Ergür, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak ve Sayman Ecz. Mehmet İbrahim Özkol’un katılımıyla imzalandı.

SGK ilaç katılım payı alacaklarını DenizBank’a taşıyan eczanelere yönelik düzenlenen protokol kapsamında; eczacıların bireysel emeklilik katkı paylarına ek katkı payı ödemesinin yanı sıra yaz aylarında (haziran, temmuz, ağustos) ödemesiz kredi imkanından faydalanma avantajı sunuluyor. Bunun yanı sıra ücretsiz çek karnesi, hesap işletim ücreti muafiyeti, ücretsiz eft ve havale gibi birçok bankacılık işlemi de eczacılara sunulan ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

“Eczacıların yanlarında yer alıyor, hayatlarını kolaylaştırıyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız, yapılan anlaşma ile eczacılara çok yönlü bir fırsat sunduklarına dikkat çekti. Kulaksız, “DenizBank olarak eczanelerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, maliyetlerini yönetmelerini sağlayacak finansal çözümler sunuyoruz. Yapılan anlaşma ile birlikte SGK ilaç katılım payı alacaklarını DenizBank’a taşıyan eczacılarımıza, ücretsiz bankacılık işlemleri, bireysel emeklilik katkı paylarına ek katkı payı ödemesi ve indirimli YazarKasa POS teklifleri gibi birçok avantaj sunuyoruz. Eczacılarımızın sadece bugünkü ihtiyaçlarında değil her zaman yanlarında olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)