BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDENİZBANK'TA İSTİFALAR SÜRÜYOR----

DENİZBANK'TA İSTİFALAR SÜRÜYOR

DENİZBANK'TA İSTİFALAR SÜRÜYOR
19 Ocak 2009 - 10:05 www.finansgundem.com

Geçen hafta başında Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyoroğlu'nun istisfasını yazmıştık. Bankadiki bir üst düzey yönetici daha istifa etmiş. Peki kim bu yönetici?

Geçen hafta Denizbank Genel Müdür yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu'nun istifa edip Garanti Ödeme Sistemlerine'ne geçtiğini Türkiye Finansgundem.com'dan öğrendi. Geçen hafta Denizbank'ın iştiraki Deniz Leasing'de de bir istifa olmuş, Ekonomist Dergisi'nden Kayhan Öztürk'ün yazdığına göre Deniz Leasing'İN Genel Müdür Yardımcısı İzzet Nalçakan, özel işlerini gerekçe göstererek şirketten ayrılmış. İşte Ekonomist'teki o yazı; "Denizbank Finansal Hizmetler Grubu’nun iki üst düzey yöneticisi, geçen hafta ayrıldı. Hafta başında beş yıldır Denizbank’ta Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Arif İsfendiyaroğlu istifa etti. Garanti Bankası kökenli olan İsfendiyaroğlu için yuvaya döndü demek yanlış olmaz. Çünkü İsfendiyaroğlu, Garanti Bankası’nın iştiraki Garanti Ödeme Sistemleri’ne genel müdür yardımcısı olarak transfer oldu. Denizbank Finansal Hizmetler’den ayrılan ikinci isim ise İzzet Nalçakan oldu. Edindiğim bilgilere göre Deniz Leasing’in genel müdür yardımcısı olan Nalçakan, ailesine ait şirketlerin başına geçmek için Grup’tan ayrılmış. Her iki yöneticiye de yeni iş hayatlarında başarılar dileriz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)