BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBanklı KOBİ’lere Zorlu Elektrik’ten önemli avantajlar----

DenizBanklı KOBİ’lere Zorlu Elektrik’ten önemli avantajlar

DenizBanklı KOBİ’lere Zorlu Elektrik’ten önemli avantajlar
12 Temmuz 2016 - 12:39 www.finansgundem.com

KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği hizmet ve işbirlikleri ile farklılaşan DenizBank, müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmalarını sürdürüyor

DenizBank ile Zorlu Elektrik arasında yapılan işbirliği kapsamında, elektriğini Zorlu Elektrik’e taşıyan ve 24 ay kalma sözü veren DenizBanklı KOBİ’lere ilk 3 ay elektrik ücretsiz olarak sunuluyor ve 3.000 uçuş mili hediye ediliyor.

Kampanyadan faydalanmak için “ZORLU” yazıp 3280’e kısa mesaj göndermek ve gelen kampanya kodunu 444 80 82 no’lu Zorlu Elektrik Çağrı Merkezi’ne iletmek yeterli oluyor.

“KOBİ’lerimizin tüm ihtiyaçlarında yanlarındayız”

DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız hayata geçirdikleri işbirliği ile ilgili şunları söyledi; “DenizBank olarak, KOBİ ve esnafımıza sadece finansal çözümlerimizle değil, gelişim ve büyümelerine olanak sağlayacağına inandığımız her noktada destek olmaya büyük önem veriyoruz. Sektöründe öncü firmalarla yaptığımız işbirlikleri neticesinde müşterilerimize günlük hayatlarını kolaylaştıracak; ticari faaliyetleri gereği karşılamak durumunda oldukları maliyetleri azaltacak hizmetleri avantajlı bir şekilde sunmaya çalışıyoruz. Bu misyonumuzun devamı niteliğinde DenizBanklı KOBİ’lere Zorlu Elektrik’ten büyük avantajlar sunuyoruz. Halihazırda müşterilerimizin öğle yemeği ihtiyaçları için Ticket Restaurant, kargo gönderimleri için MNG Kargo, kuru temizleme ihtiyaçları için Dry Center, güvenlik ihtiyaçları için Pronet ve çeviri hizmetleri için Protranslate.net firmaları ile işbirliklerimiz devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de işletmelerin diğer harcamalarını azaltmaya yönelik anlaşmalar yaparak KOBİ’lerimize faydalar sunmayı sürdüreceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)