BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDENİZBANK'IN ANTALYA ÇIKARMASI----

DENİZBANK'IN ANTALYA ÇIKARMASI

DENİZBANK'IN ANTALYA ÇIKARMASI
29 Nisan 2009 - 00:27 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre Denizbank genel müdürlük, iştirakler ve şube müdürleri hafta sonunda Antalya'daydılar.

Denizbank’ın Antalya çıkarması Denizbank’ın her yıl yaptığı yöneticiler toplantısı, geçen hafta Antalya Side’de yapıldı. Banka ve iştiraklerinin üst yönetiminin yanı sıra şube müdürleri ve genel müdürlükteki müdür pozisyonundaki yöneticilerin katıldığı toplantılara, yaklaşık 750-800 civarında Denizbanklı katıldı. Geçen hafta perşembe günü başlayan ve pazar gününe kadar devam eden toplantılarda bankanın geçen yılki performansı değerlendirilirken, bu yılki stratejiler ele alındı. Toplantılarda bankanın üst yönetimi, hedef ve stratejileri yöneticilerle paylaşırken özellikle şubelerden gelen talep ve istekleri dinleyerek bir anlamda sahanın nabzını tuttu. Bu arada bankanın reklam ve tanıtım kampanyasını yapan Beyazıt Öztürk (Beyaz) ve Erdal Özyağcılar da Side’deki toplantılara katılmış. Anımsanacağı gibi Beyaz ve Özyağcılar ile yapılan anlaşma, sadece reklam kampanyasıyla sınırlı değildi. Her iki isim, bankanın “tanıtım yüzü” olarak lanse edilmişlerdi. Yapılan anlaşma gereği Denizbank’ın çeşitli toplantılarına katılan ikili, geçen hafta da Antalya’daydı. Gündüzleri toplantılara katılan Denizbanklılar, akşamları ise Beyaz ve Özyağcılar’ın performanslarını izleyerek iyi vakit geçirdiler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)