BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDENİZBANK'DA ŞOK İSTİFA!----

DENİZBANK'DA ŞOK İSTİFA!

DENİZBANK'DA  ŞOK İSTİFA!
27 Temmuz 2009 - 13:52 www.finansgundem.com

Denizbank Genel Müdür Yardımcılarından biri banka ile yollarını ayırdı. Beklenmedik bu istifa finans çevrelerinde şok etkisi yaptı.

İstifa eden genel müdür yardımcısı dört ay önce büyük umutlarla transfer edilen Barbaros Karakışla... Bilindiği gibi Karakışla, Arif İsfendiyaroğlu'nun ayrılıp Garanti Ödeme Sistemleri'ne (GOS) geçmesinin ardından, Nisan 2009 tarihinde Denizbank Perakende Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımlığı’na atanmıştı. 1959 doğumlu Barbaros Karakışla, Robert Koleji’nin ardından 1981 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1981-1983 yılları arasında yine Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme üzerine yüksek lisans eğitimi alan Karakışla, iş yaşamına İnterBank’ta başladı. Banque Indosuez, Bank of Boston, Citibank, TEB ve Akbank’ta üst düzey yönetici olarak görev yapan Karakışla, son olarak Deutsche Bank’ta Perakende Bankacılık Ülke Başkanı olarak görev yapıyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)