BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDenizbank'a talip çıktı----

Denizbank'a talip çıktı

Denizbank'a talip çıktı
08 Ekim 2011 - 10:16 www.finansgundem.com

Dexia'nın Denizbank'ı satacağına ilişkin çıkan haberler üzerine bir banka Denizbank'ı almaya niyetli olduğunu açıkladı

Rusya´nın en büyük bankası Sberbank´ın, Fransa-Belçika ortaklığı Dexia´nın Türkiye´deki ortaklığı Denizbank´ı satın almayı değerlendirdiği belirtiliyor.
Rus haber ajansı Interfax´ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, Sberbank´ın Denizbank´ı satın almayı değerlendirdiği, ancak belirleyici konunun fiyat olduğu belirtildi.
Sberbank, haberi henüz doğrulamadı.
Banka Üst Yöneticisi (CEO) Guerman Gref, eylül ayında yaptığı açıklamada, Sberbank´ın Türkiye ve Polonya´da varlık satın almayı planladığını ifade etti.
Gref, ´´Avrupa´daki varlığımız açısından net bir strateji geliştirdik. Orta vadede Türkiye ve Polonya olmak üzere iki Avrupa ülkesinde faaliyet göstermeyi hedef olarak belirledik. Bu iki ülke bizi çok ilgilendiriyor´´ değerlendirmesinde bulunmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halkbank08 Ekim 2011 20:00

    sayın finans gündem yetkilileri ziraat bankasında çalışan bir arkadaşım bankalarında en çok takip edilen haber sitesinin sizin siteniz olduğu, ziraat bankasıyla ilgilide çok haber çıkardığınız için ziraat bankası yönetimi sizi yasaklamış. artık size erişemiyorlarmış.