BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank KOBİ müşterilerine özel avantaj----

DenizBank KOBİ müşterilerine özel avantaj

DenizBank KOBİ müşterilerine özel avantaj
28 Mart 2016 - 15:08 www.finansgundem.com

DenizBank KOBİ müşterilerine Zorlu Elektrik işbirliği ile özel avantajlar sunuyor

DenizBank ve Zorlu Elektrik, esnafın elektrik maliyetlerine destek olmak amacıyla işbirliği gerçekleştirdi. Kampanya kapsamında, Banka’nın esnaf ve işletme sahibi müşterileri, elektrik tedarikçisini 24 ay taahhüt ile Zorlu Elektrik olarak belirlemeleri durumunda ilk ay faturasını ödemiyor ve fatura tutarı karşılığında uçuş milleri kazanıyor.

Ekonominin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmelerin giderlerine destek olmak amacıyla sektöründe öncü firmalar ile işbirlikleri gerçekleştiren DenizBank müşterilerinin elektrik maliyetlerine destek olacak yeni bir işbirliğine daha imza attı.

İşbirliği kapsamında, aylık elektrik faturası 125 TL ve üzerinde olan DenizBank müşterisi esnaf ve küçük işletmeler, 24 ay taahhütle Zorlu Elektrik’ten hem ilk faturasını ödemiyor hem de fatura tutarına göre binlerce mil kazanıyor.

Türkiye genelinde geçerli olan bu anlaşma ile esnaf ve küçük işletme sahibi DenizBank müşterilerinin, elektrik hizmetini alırken; bu ayrıcalıklardan yararlanabilmesi için ‘ZORLU’ yazıp 3280’e SMS göndermesi ve cep telefonuna gelen kampanya kodunu 444 80 82 numaralı Zorlu Elektrik Çağrı Merkezi ‘ne bildirmesi yeterli.

“İşbirliklerimizle KOBİ’lerimizin yanında yer alıyor, hayatlarına değer katıyoruz”

Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız şunları kaydetti; “Esnafımızın günlük maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlamayı hedefleyerek bir çok sektörün öncü kurumu ile işbirliği yapmaktayız. DenizBank’lı KOBİ müşterilerimiz; elektrik tedarikçisini 24 ay süre ile Zorlu Elektrik olarak belirlemesinin akabinde; ilk ay elektrik faturasını ödemiyor ve binlerce hediye mil kazanıyor. Anlaşmalarımız ile KOBİ’lerimize destek olmanın, hayatlarına değer katmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek30 Mart 2016 13:08

    kafanız müşteriyi nasıl söğüşlerim ona çalışıyor.ikinci aydan itibaren elektrik fiyatı ne olur söyleyin.