BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDemirören ve Şenol Güneş'ten kritik görüşme----

Demirören ve Şenol Güneş'ten kritik görüşme

Demirören ve Şenol Güneş'ten kritik görüşme
31 Temmuz 2017 - 15:22 www.finansgundem.com

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya geldi

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım teknik direktörlük görevi için Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş ile bir araya geldi

İki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş'ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol Güneş'in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-Yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı.

Konuyu daha önce Başkan Fikret Orman'a da açan Şenol Güneş'in bu durumuna Beşiktaş başkanının, hem kendisine hem de Demirören'e, "İki takım çalıştırması doğru olmaz. Hoca gidecekse sadece Milli Takım'ın başında olmalı" diyerek yanıt verdiği öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu, her an Şenol Güneş ismini açıklayabilir.

Öte yandan NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de Şenol Güneş'in TFF ile prensipte anlaştığını söyledi.

FİKRET ORMAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Başkan Fikret Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Milli takımı çalıştırma konusunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelişini şu sözlerle açıkladı:

"Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce hocamınızın hem Beşiktaş hem de Milli takımı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 31 Temmuz 2017 19:38

    Şenol Güneş bu ülkenin değerdir. Vicdansız, haramzede, Terim kazanmadığı parayı alıyor 3,5milyon eurocuk, ve yüzü kızarmadan beni çıkardılar ben istifa etmedim diyor. Allah yedirmesin inşallah. Şeref'in varsa bu parayı şehit ailelerine bağışlarsın. Tabi varsa..