BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDemirören AVM kepenk kapattı ----

Demirören AVM kepenk kapattı

Demirören AVM kepenk kapattı
23 Aralık 2012 - 14:03 www.finansgundem.com

İstiklal Caddesi’nde açıldığı günden beri hedef haline gelen ünlü AVM’de şok olaylar

Kentsel dönüşüme karşı verilen mücadelenin simgesine dönüşen Emek Sineması eyleminde, Demirören AVM’yi işgal etmek isteyen katılımcılar polis engeliyle karşılaştı.
Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, “Emek Bizim İstanbul Bizim” inisiyatifinin dün düzenlediği eylemde, eylemcilere engel olabilmek için AVM’nin kepenkleri kapatıldı. Bunun üzerine eylemciler sloganlar eşliğinde Demirören’e yumurta ve boya attı.
“Ruhsatsız binayı polis koruyor” diyen eylemciler basın açıklamasında, kenti, sermayenin ve iktidarın elinden geri almaya çabalamaktan vazgeçmeyeceklerini vurguladı. Eylemciler Demirören AVM’nin ardından Emek Sineması’na yürüdü. Mimarlar Odası avukatı Can Atalay  Demirören AVM’nin hukuka aykırı bir bina olduğunu da söyleyerek “Bu dava, vazgeçilebilir bir dava değildir. Geleceğimiz için bir mücadeledir” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aytac23 Aralık 2012 20:01

    bu tip göstericiler birinin piyonu..polis bunları en sert şekilde susturmalı..bi de avukat bozuntusu biri çıkmış hukuka aykırı diyor, reklamcı sanırım...bunlar nasıl hukukçu? belediye ruhsatı vermiş, işyeri ruhsatını vermiş..Sanane..Demiröreni sevmeyebiliriz ama bu şekilde protesto olmaz

  • kenan23 Aralık 2012 15:31

    hayret ya adamlar saki demirörenin malına ortaklar.sanane kardeşim mal adamın ne yaparsa yapar