BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDemba Ba'dan kendisine destek verenlere teşekkür----

Demba Ba'dan kendisine destek verenlere teşekkür

Demba Ba'dan kendisine destek verenlere teşekkür
06 Ağustos 2018 - 02:10 www.finansgundem.com

Futbol kariyerine Çin'de devam eden Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba, Çin Süper Ligi'nde maruz kaldığı ırkçı saldırı sonrası kendisine destek verenlere teşekkür etti

Çin Süper Lig'de Changchun Yatai ile oynanan karşılaşmada ırkçı ifadelere maruz kaldığını savunan Şanghay Shenhua'nın Senegalli futbolcusu Demba Ba, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Demba Ba, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, elinde "Irkçılığa hayır" yazılı flamanın bulunduğu ve Beşiktaş'ta oynadığı döneme ait bir fotoğrafa yer vererek, "Irkçılığa hayır. Irkçılığa karşı yanımda duran herkese minnettarım. Ayrıca mesaj gönderen ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Ayakta durmamın sebebi sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Kariyerine Çin'de devam eden Beşiktaş ve Göztepe'nin eski oyuncusu Demba Ba, takımı Şanghay Shenhua'nın deplasmanda Changchun Yatai ile oynadığı maçın ikinci yarısında rakip futbolculardan Li Zhang ile tartışmaya girmişti. Demba Ba, kendisine karşı ırkçı ifadeler kullandığı gerekçesiyle Çinli futbolcuya sert tepki göstermişti. İki takımın oyuncuları, Senegalli futbolcuyu güçlükle sakinleştirmişti.

Kartal'dan Demba Ba'ya mesaj: Yalnız değilsin

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)