BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu, Bahçeli'ye yüklendi----

Davutoğlu, Bahçeli'ye yüklendi

Davutoğlu, Bahçeli'ye yüklendi
29 Kasım 2014 - 16:51 www.finansgundem.com

Kars'ta partisinin İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert çıktı 'Bundan sonra daha dikkat edeceksin' dedi

AK Parti Kars İl Kongresi'nde konuşan Davutoğlu, MHP Lideri Bahçeli'ye çok sert çıktı: "Bundan sonra konuşurken dikkat edeceksin"

 AK Parti Kars İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu MHP Lideri Bahçeli'ye sert tepki gösterdi. Devlet Bahçeli'nin haddini aştığını söyleyen Başbakan Davutoğlu, "Bahçeli'den bundan sonra ifadelerine dikkat etmesini rica edeceğim. Bir daha bu devlete, bu al bayrağa, bu devletin para birimine onur kazandırmış olan AK Parti kadrolarına konuşurken, dikkat edeceksin, dikkat." dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

-Bu topraklardaki Kürdü Türkü Aleviyi kardeşlerimizi birbirinden ayırmak mümkün değildir. Her biri gönlümüzde beslediğimiz bir aşkın temsilcisidir. İşte AK Parti bu aşkın adıdır. Sizler neredeyseniz bizler oradayız, yan yanayız, omuz omuzayız. Kars ismi Anadolu'daki ilk Türk ismidir. Kars şeref şehrimizdir.

BTK DEMİRYOLU 2015'TE AÇILIYOR

-Baki-Tiflis-Kars Demiryolu'nu 2015'te açacağız ve tekrar Kars'a gelerek sizlerle buluşacağız.

BAŞBAKAN'DAN YENİ TERMİNAL MÜJDESİ

-Kars Havalimanı'nın yeni terminalini bugün açıyoruz. Kars Havalimanı'nın yeni terminal binasıyla kapasitesi 1 milyondan 3,5 milyona çıkıyor. Bizim gerçekleştirdiğimiz hedeflere başkalarının hayalleri bile erişemez. 

-AK Parti hareketinin farkı bu sadede bir kesime değil bütün kesime hitap etmesidir. Türkiye'nin onuru için ağır bir leke teşkil eden IMF borçlarını 2013 yılında biz bitirdik.

 Biz Türkiye'nin her köşesinde vatandaşımızla buluşuyoruz. Her yerde başımız dik dolaşıyoruz. Biz Tunceli'de AK Parti ve Al Bayrağı birlikte dalgalandırdık.

BAHÇELİ HADDİNİ AŞTI

 Tüm siyasilere üslup konusunda daha ılımlı olmaları için çağrıda bulundum. Sayın Bahçeli ne zaman bizi ihanetle suçladı işte o zaman sınırlarını haddini aştı. Devlet onuru slogan atmakla değil Al bayrağı ve Türk lirasını korumakla olur. IMF'nin en küçük memuru bile devletten ve Bahçeli'den hesap soruyordu. Bundan sonra namerdin kapısında boş dilenen bir Türkiye olmayacak.

BAHÇELİ BUNDAN SONRA DİKKAT EDECEKSİN

"Bahçeli'den bundan sonra ifadelerine dikkat etmesini rica edeceğim. Bir daha bu devlete, bu al bayrağa, bu devletin para birimine onur kazandırmış olan AK Parti kadrolarına konuşurken, dikkat edeceksin, dikkat."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)