BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'YKS' mesajı----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'YKS' mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'YKS' mesajı
16 Temmuz 2024 - 12:00 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YKS sonuçlarına ilişkin, "Genç kardeşlerime verimli bir tercih dönemi ve yerleşecekleri yükseköğretim kurumlarında başarılı bir üniversite hayatı diliyorum" ifadesini kullandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından, 2024 YKS sonuçlarına ilişkin paylaşımda bulundu. Erdoğan, şunları kaydetti:

"2024 YKS sonuçlarının tüm öğrencilerimize, ailelerine, eğitim-öğretim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genç kardeşlerime verimli bir tercih dönemi ve yerleşecekleri yükseköğretim kurumlarında başarılı bir üniversite hayatı diliyorum."

MEB'den ebeveynlere YKS tercih kılavuzuMEB'den ebeveynlere YKS tercih kılavuzu

 

YKS sonuçları açıklandıYKS sonuçları açıklandı

 

Erdoğan Külliye'de Bahçeli'yi ağırladıErdoğan Külliye'de Bahçeli'yi ağırladı

 

Erdoğan: 15 Temmuz'a tiyatro diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğizErdoğan: 15 Temmuz'a tiyatro diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz