BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCumhurbaşkanı Erdoğan'a Taksim'de yoğun ilgi----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Taksim'de yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Taksim'de yoğun ilgi
02 Haziran 2018 - 05:25 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV'deki canlı yayının ardından geldiği Taksim'de cami ve AKM yerine yapılacak opera binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star TV'nin ortak programının ardından Taksim Meydanı'na geldi. Erdoğan, burada kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlar Erdoğan'a "Türkiye seninle gurur duyuyor" şeklinde tezahüratta bulundu.

Erdoğan, beraberindekilerle Taksim Meydanı'nda yapımı devam eden cami inşaatını inceledi. Yapım aşamasına ilişkin yetkililerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra yürüyerek yıkılan AKM binasının inşaat alanına geldi.

Burada da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Erdoğan, vatandaşlar ve turistlerle fotoğraf çektirdi.

Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, sanatçı Yavuz Bingöl ve ilgililer eşlik etti.

Erdoğan'ın yanına yaklaşan bir vatandaş, kendisine Ak Parti Rozeti takmasını istedi. Erdoğan'da yanındaki görevlilere dönerek Ak Parti rozeti istedi. Kısa sürede bulunan Ak parti rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verildi. Erdoğan'ın vatandaşa rozetini takmasının ardından ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Daha sonra Erdoğan, AKM inşaat alanına gelerek bir süre içeride incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı, AKM ziyaretinin ardından Taksim'den ayrıldı.

"SONUNA KADAR CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ" 

Kendisine AK Parti rozeti takılan ve isminin Seyfi Yıldırım olduğu öğrenilen vatandaş, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Gönülden Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz ve onun yanındayım. Daha önceki mitingde de onun Ak Parti rozetini takmasını istemiştim, yetişememiştim. Baktım Cumhurbaşkanımız burada evden yatağımdan kalktım geldim. Ak Parti rozetini taktı, Allah razı olsun. Onunlayız. Sonuna kadar yanındayız Cumhurbaşkanımızın. Başkanlık sistemini de sonunda kadar destekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemelerinin ardından buradan ayrıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)