BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCrowne Plaza Florya'dan Ramazan'a özel iki yeni restoran----

Crowne Plaza Florya'dan Ramazan'a özel iki yeni restoran

Crowne Plaza Florya'dan Ramazan'a özel iki yeni restoran
15 Haziran 2016 - 14:29 www.finansgundem.com

Crowne Plaza İstanbul – Florya, yepyeni lezzet duraklarıyla Ramazan’a hazırlandı.

İftardan sahura, Ramazan’ın tüm güzellikleri, bölgenin yeni oteli Crowne Plaza İstanbul – Florya’da yer alıyor. Florya’nın yepyeni lezzet durakları Salamina Restaurant ile La Brise A’la Carte Restaurant, özel iftar menüleriyle ilk Ramazan’ını yaşıyor. Misafirlerini, lezzet dolu iftar sofralarında huzur veren deniz manzarası eşliğinde ve sınırsız hizmet anlayışıyla ağırlayan Crowne Plaza İstanbul – Florya, grup iftarları için de kapalı balo salonu, açık hava etkinlik alanı ve havuz başı seçenekleriyle farklı alternatifler sunuyor.

Salamina Restaurant, birbirinden leziz geleneksel iftariyelikler, çorba seçenekleri, zeytinyağlılar, Osmanlı ve Türk mutfağının zengin seçeneklerinden oluşan ana yemekler, tatlılar, şerbetlerle donatılmış açık büfesi ile misafirlerini karşılıyor ve Marmara Denizi’nden günbatımı eşliğinde keyifli bir iftar akşamı sunuyor.

La Brise Restaurant’ın terasında, geleneksel Türk kahvesi veya çay ikramımızla dinlenirken EURO 2016’yı takip edenler için kupa maçlarını izlemek mümkün. Salamina Restaurant’ta açık büfe iftar fiyatı kişi başı KDV dahil 90 TL. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0212 463 0 500 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)