BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaCredit Suisse'den gelişen piyasalar tahmini----

Credit Suisse'den gelişen piyasalar tahmini

Credit Suisse'den gelişen piyasalar tahmini
18 Eylül 2015 - 16:23 www.finansgundem.com

İsviçre merkezli Credit Suisse'in çiçeği burnunda CEO'su Thiam gelişen piyasaların büyüme beklentilerinde bir değişiklik görmüyor

Credit Suisse'in yeni CEO'su Tidjane Thiam, bankanın Asya varlık yönetim biriminin genişletilmesi öncesinde CNBC'ye verdiği bir röportajda gelişen piyasaların büyüme beklentileri hakkında olumlu görüşlere sahip olmaya devam ettiğini söyledi.

Çin başta olmak üzere dünyanın önde gelen gelişen piyasalarına yönelik büyüyen endişeler küresel piyasalarda dalgalanmalar yarattı. Fakat Thiam, bankasının iyimser olmaya devam ettiğini belirtti.

Thiam, "Gelişen ekonomilerin uzun vadeli büyüme görünümlerinde herhangi bir değişiklik görmüyoruz" diyerek, bankanın gelişen piyasalara ve özellikle Çin'e olan güveninin "temel ekonomik faktörlere" dayandığını belirtti.

Thiam, Zürih merkezli Credit Suisse'e Temmuz ayında katılarak şirketi dünyanın refah düzeyi yüksek isimlerine hizmet eden bir banka haline getirmeyi planladığını duyurdu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)