BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCredit Europe Bank'ta görev değişimi----

Credit Europe Bank'ta görev değişimi

Credit Europe Bank'ta görev değişimi
29 Ocak 2010 - 17:17 www.finansgundem.com

Fiba Grubu bünyesinde bulunan Credit Europe Bank Rusya Genel Müdürlüğü görevini uzun yıllardır başarıyla sürdüren Murat Başbay, Credit Europe Bank Hollanda’ya Chief Executive Officer (CEO ) olarak atandı.

Fiba Grubu'ndaki kariyerine 1997 yılında önceki adı Finansbank Rusya olan Credit Europe Bank Rusya 'da başlayan Murat Başbay, daha sonra yine önceki adı Finansbank Hollanda olan Credit Europe Bank Hollanda’da CFO ve Managing Board Member olarak görev aldı. 2005 yılından itibaren Credit Europe Bank Rusya’nin Genel Müdürü olarak görev yapan Başbay, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Murat Başbay’dan boşalan Credit Europe Bank Rusya’nin Genel Müdürlük görevine ise Haluk Aydınoglu getirildi. Halen Credit Europe Bank Rusya’da Bireysel Bankaciliktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Haluk Aydınoğlu 2004 yılından bu yana Fiba Grubunda görev yapmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi, Elektronik Muhendisliginden mezun olan Haluk Aydınoğlu’nun Georgia Institute Technology, USA, Elektrik ve Bilgisayar Muhendisliginden Ph.D ve MS dereceleri vardır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)