BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÇölaşan TRT'den iş istedi ----

Çölaşan TRT'den iş istedi

Çölaşan TRT'den iş istedi
12 Kasım 2010 - 09:51 www.finansgundem.com

Gazeteci Emin Çölaşan, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e bir mektup yazarak, TRT’de program yapmak istedi

Çölaşan ‘’33 yıllık gazeteciyim, Ergun Babahan, Oral Çalışlar gibi liboş gazetecilerden hiçbir eksiğim yok. Haftada 1.500 liraya program yaparım’’ dedi.
Çölaşan TRT’de program yapan ve ’’Yandaş’’ olarak nitelenen gazetecilerle ilgili tartışma sürerken, TRT Genel Müdürüne ‘’Kinayeli’’ bir mektup yazdı. Çölaşan Gazeteport’a, ‘’ TRT’de program yapan yandaş ve liboş tayfası, kendilerine hortumlanan milletin parasını iyi günlerde harcasınlar’’ dedi ve mektubunda da şunları yazdı:
‘’ 33 yıllık gazeteciyim. Çevremdekiler bu işlerden biraz anladığımı, Ergun Babahan, Ekrem Dumanlı, Emre Aköz, Mümtazer Türköne, Fehmi Koru, Derya Sazak,Taha Akyol, Mehmet Barlas, Oral Çalışlar gibi liboş ve yandaş köşe yazarlarından hiçbir eksiğim olmadığını söylerler. Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakan, Hayrünnisa ve Emine hanım da beni çok severler. TRT’de kulunuza düzenli bir program ayarlamanızı rica ediyorum. Haftada 1500 lira verseniz iyidir. Olumlu yanıtınızı bekliyor, başarılarınızın devamını diliyorum’’
Sözcü Gazetesi yazarı Necati Doğru da, TRT’de program yapıp ayda toplam 108 bin lira para alan gazetecilere ‘’Emzikliler’’ adını taktı. Doğru, ‘’ Bu ileri demokrat kalemlerin ortak özelliği Başbakan, Cumhurbaşkanı ve tüm bakanları çok başarılı bulup, alkış yazıları yazmalarıdır’’ dedi. (GAZETEPORT)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)