BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇocuk yaşında servet sahibi!----

Çocuk yaşında servet sahibi!

Çocuk yaşında servet sahibi!
03 Şubat 2014 - 13:48 www.finansgundem.com

21'inci yüzyılın önemli ressamlarından biri gösterilen 11 yaşındaki İngiliz ressam Kieron Williamson serveti dudak uçuklatıyor

İngiltere’nin Norfolk kentinde yaşayan 11 yaşındaki ressam Kieron Williamson şimdiye kadar sattığı tablolarından 1.5 milyon sterlin (5.5 milyon Türk Lirası)kazandı.

Uzmanlar “mini Monet” lakaplı Williamson’ın eserlerinin bir çok eski ustanınkilerden ayırt edilemediğini ve küçük çocuğun 21'inci yüzyılın önemli ressamlarından biri olmasına kesin gözüyle baktıklarını söylüyor.

Tabloları yaklaşık 35 bin sterline alıcı bulan Williamson’ın 47 yaşındaki babası Keith Williamson, oğullarının başarısı sayesinde aileleri için yeni bir ev aldıklarını ancak onu hiçbir zaman resim yapmaya zorlamadıklarını söyledi.

Williamson, “Onunla elbette gurur duyuyoruz ancak resim yapmayı bir iş olarak görmesini istemiyoruz. Sadece içinden geldiği zaman resim yapıyor” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)