BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCitibank/Akçaoğlu: Önümüzdeki dönem Türkiye için fırsat----

Citibank/Akçaoğlu: Önümüzdeki dönem Türkiye için fırsat

Citibank/Akçaoğlu: Önümüzdeki dönem Türkiye için fırsat
02 Eylül 2016 - 14:29 www.finansgundem.com

Citibank Genel Müdürü Serra Akçaoğlu, Bloomberg HT'nin düzenlediği “Türkiye İyi Gelecek” konferansında soruları yanıtladı

Bloomberg HT'nin düzenlediği “Türkiye İyi Gelecek” konferansında Türkiye ekonomisine ilişkin soruları yanıtlayan Citibank Genel Müdürü Serra Akçaoğlu, “Bu dönemi bir fırsat olarak görüyorum. Ekonomimiz son derece güçlü devam ediyor” dedi.

“Bu dönemden sonra dünyaya kendimizi duyurmamız lazım” diyen Akçaoğlu, “yabancı ortaklarımıza Türkiye'yi anlattık” diyerek devam etti. Şirketlerin temaslarının kısa vadeli olmadığını belirten Akçaoğlu, birçok yabancı kuruluşun Türkiye'deki yatırımlarının devam edeceğini aktardı.

Citibank Genel Müdürü, reformların hızla hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

“Türkiye için fırsat görüyoruz”

Akçaoğlu, Bloomberg HT ekonomi koordinatörü Gökhan Şen'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen bankacılık sektörüne ilişkin “Türkiye Kazandırır” isimli oturumunda “Darbe girişiminin ardından haaytımızda bir değişiklik olmadı” dedi.

Akçaoğlu, “Önümüzdeki dönemi Türkiye için fırsat görüyoruz. Bu dönemde diyaloğa daha fazla açık olmamız gerek” şeklinde görüş belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)