BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCITIBANK TÜRKİYE'DE YENİDEN YAPILANIYOR----

CITIBANK TÜRKİYE'DE YENİDEN YAPILANIYOR

CITIBANK TÜRKİYE'DE YENİDEN YAPILANIYOR
10 Aralık 2008 - 11:06 www.finansgundem.com

Şubelerle genel merkez arasındaki birimleri ortadan kaldırmayı planlayan Citibank Türkiye, elaman çıkarmak zorunda kalsa da daha düz bir yapılanmaya gitmeyi planlıyor.

GLOBAL kriz en çok bankaları ve bankacıları etkiledi. Türkiye’de de bankalar kriz için önlemler almaya başladı. Kağıt tasarrufundan elektrik faturalarına kadar artık her şeyin hesabı yapılıyor. Bu tür uygulamalarla operasyonel giderler azaltılmaya çalışılıyor. Bazı bankalarsa eleman çıkarıyor. Malum, bu süreçte ilk adımı Akbank attı. Banka, yaklaşık 2 bin kişinin işine son verdi. Bankalar bir yandan personel çıkarırken bir yandan da iç organizasyonlarını yeniden yapılandırıyor. Genel müdür yardımcısı sayıları azaltılıyor. Bir iki bölüm bir tane genel müdür yardımcısına bağlanıyor... Edindiğimiz bilgilere göre, Citibank Türkiye de kriz önlemleri almaya başlamış. Şube satış organinazyonunu yenileyen banka şubelerle genel merkez arasındaki kademe sayısını azaltmayı planlıyor. Bu yapılanma ile birlikte bazı brimlerin kapatılması beklenirken bankanın çok sayıda çalışanla yollarını ayıracağı söyleniyor. (Para Dergisi)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)