BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCiner ne karar verecek?----

Ciner ne karar verecek?

Ciner ne karar verecek?
31 Ekim 2011 - 19:50 www.finansgundem.com

Boğaziçi Elektrik Dağıtım şirketi için ek süre doldu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ne ilişkin Hisse Satış Sözleşmesi imzalanması için davette bulunulan teklif sahibi tarafından 31 Ekim 2011 tarih, saat 18:00 itibariyle ÖİB’ye ek geçici teminatın teslim edilmediğinden, anılan teklif sahibinin geçici teminatının irat kaydedilerek Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararında bir sonraki sırada yer alan teklif sahibine Hisse Satış Sözleşmesi imzalanması için çağrıda bulunulacağını açıkladı. Bu karara göre, sıra Park Holding’e geçti.
ÖİB’den yapılan açıklamaya göre, Boğaziçi ve Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin devrine ilişkin Hisse Satış Sözleşmesinin imzalanması için ek geçici teminatın bugün saat 18:00’a kadar ÖİB’ye teslim edilmesi kaydıyla ilgili teklif sahiplerine, 30 Aralık 2011 tarihi saat 18:00’a kadar ek süre verildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’ne ilişkin Hisse Satış Sözleşmesi imzalanması için davette bulunulan teklif Sahibi tarafından 31 Ekim 2011 tarihi itibarıyla ek geçici teminat İdaremize teslim edilmiştir.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ne ilişkin Hisse Satış Sözleşmesi imzalanması için davette bulunulan teklif sahibi tarafından ise 31 Ekim 2011 tarih, saat 18:00 itibariyle idaremize ek geçici teminat teslim edilmediğinden, anılan teklif sahibinin geçici teminatı irat kaydedilerek Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararında bir sonraki sırada yer alan Teklif Sahibine Hisse Satış Sözleşmesi imzalanması için çağrıda bulunulacaktır.”
SIRA PARK HOLDİNG’DE
Boğaziçi Elektrik Dağıtım’da Mehmet Kazancı’nın kardeşi Cemil Kazancı’nın şirketi olan AKSA, İstanbul Boğaziçi dağıtımda 55 milyon dolarlık geçici teminatı yatırmadığı için sıra Turgay Ciner’in sahibi olduğu Park Holding’e geçti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)