BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin'den 6 Avrupa ülkesine vize muafiyeti----

Çin'den 6 Avrupa ülkesine vize muafiyeti

Çin'den 6 Avrupa ülkesine vize muafiyeti
08 Mart 2024 - 13:31 www.finansgundem.com

İsviçre, İrlanda, Macaristan, Avusturya, Belçika, Lüksemburg vatandaşlarına 15 günü aşmamak kaydıyla Çin’e vizesiz giriş hakkı tanındı

Çin’in Çin halkı ve yabancı ülkelerin halkları arasındaki iletişimi yoğunlaştırmak amacıyla altı ülkeye daha tek taraflı vize muafiyeti uygulama kararı aldığı duyuruldu.

CGTN TÜRK'ün haberine göre, "Karar sonrası İsviçre, İrlanda, Macaristan, Avusturya, Belçika, Lüksemburg’dan genel pasaport sahibi vatandaşlar, iş, turizm, aile ziyareti ve transit amaçlı seyahatlerinde, 15 günü aşmamak kaydıyla Çin’e vizesiz giriş yapabilecek.

14 Mart'tan itibaren geçerli olacak deneme niteliğindeki uygulama 30 Kasım 2024’te sona erecek. Çin, geçen kasım ayında Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya ve Malezya vatandaşlarına tek taraflı olarak vizesiz giriş sağlayacağını duyurmuştu. Bu ülkelere yönelik uygulama ise 1 Aralık 2023-30 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli.

Schengen vizesine yeni uygulama mı geliyor

 

Yunan meclisi karıştı: Gündem Türklere kapıda vize uygulaması

 

Yunan adalarında 'kapıda vize' başlıyor: İşte gerekli belgeler...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)