Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...
Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
Dünya Bankası'na göre gelişen ülkeler ve gelişmekte olan piyasaların toplam borcu 55 trilyon dolara ulaştı. Banka, borç seviyelerindeki büyümenin büyük bir bölümünün Çin'den kaynaklandığını, analiz kapsamındaki 100 ülkenin çoğunun, hem özel hem de kamu sektörü kuruluşlarının borçlanmaya olan bağımlılığının artmasından etkilendiğini belirtti.
1970'ten bu yana yapılan bir araştırma olan Global Borç Dalgaları'ndaki yer alan analiz, gelişmekte olan ülkelerin borç-GSYH oranının 2010'dan bu yana 54 puan artarak % 168'e yükseldiğini gösterdi. Toplam borç, tüm borç biçimlerini (tüketici, işletme ve kamu) içeriyor ve ekonominin tüm kısımlarının, çoğunlukla bankalara ve uluslararası yatırım fonlarına olan borç ödemeleri gerçekleştirme baskısını gösteriyor.
:o)
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansingundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansingundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.