BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakÇin, emlak piyasasını kurtarma için çalışıyor----

Çin, emlak piyasasını kurtarma için çalışıyor

Çin, emlak piyasasını kurtarma için çalışıyor
15 Mayıs 2024 - 06:48 www.finansgundem.com

Çin, emlak piyasasını kurtarmak için, ülke genelinde satılmamış milyonlarca konutu yerel yönetimlerin satın almasını sağlayacak öneri üzerinde çalışıyor.

Bloomberg News'un konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Çin, emlak piyasasını kurtarmak için, ülke genelinde satılmamış milyonlarca konutu yerel yönetimlerin satın almasını sağlayacak bir öneriyi değerlendiriyor.

Kaynaklar, Çin Devlet Konseyi'nin plan hakkında çeşitli illerden ve hükümet kuruluşlarından geri bildirim istediğini söyledi.

Kaynaklara göre, tartışılan plan çerçevesinde yerel kamu iktisadi teşebbüslerinden, devlet bankaları tarafından sağlanan kredileri kullanarak sıkıntılı müteahhitlerden satılmamış evleri büyük indirimlerle satın almalarına yardımcı olmaları istenecek. Mülklerin çoğu daha sonra uygun fiyatlı konutlara dönüştürülecek.

Yetkililerin hala planın ayrıntılarını ve uygulanabilirliğini tartıştığını söyleyen kaynaklar, uygulanmasına karar vermesi halinde planın sonuçlanmasının aylar alabileceğini de sözlerine ekledi.

Çin MB gösterge politika faiz oranını sabit tuttu

 

Almanya'da konut fiyatları geriledi

 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları arttı

 

ABD'liler, konut fiyatlarındaki artışın bir yıl içinde hızlanmasını bekliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)