BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÇin, ekonomiye yönelik daha fazla gevşeme tedbirini açıklayabilir----

Çin, ekonomiye yönelik daha fazla gevşeme tedbirini açıklayabilir

Çin, ekonomiye yönelik daha fazla gevşeme tedbirini açıklayabilir
16 Haziran 2023 - 12:23 www.finansgundem.com

Morgan Stanley analistlerine göre, Çin, ekonomiyi desteklemeye yönelik yeni adımlarını önümüzdeki haftalarda açıklayabilir

Morgan Stanley analistlerine göre Çin, ekonomik büyümesini desteklemek için önümüzdeki haftalarda daha fazla gevşeme tedbirini açıklayabilir.

"Çin'in toparlanmasını korumak için yakın zamanda bir teşvik paketi açıklamasını bekliyoruz" değerlendirmesini yapan analistler, "İkinci çeyrek GSYH büyümesi %0 seviyesinde seyrettiğinden, hükümetin 'yaklaşık %5' olarak belirlediği yılsonu GSYH büyüme hedefine ulaşmak için güçlü bir dönemsel büyüme hızlanmasına ihtiyacı olacak" tespitinde bulundular.

Analistlere göre, güçlü hızlanma için GSYH büyümesini olumsuz etkileyen ikinci çeyrekteki ana unsur olan yatırımları artırmaya yönelik önlemler alınacak.

Morgan Stanley, finansman desteğinin özellikle karbon emisyonu azaltma, yüksek hızlı demiryolları ve şehirlerarası ulaşım gibi Pekin'in stratejik hedefleriyle ilgili altyapı projelerine yönelik olarak serbest bırakılabileceğini öngördü.

UBS, Çin'e dair büyüme tahminini düşürdü

 

Çin, yabancı yatırımcı teşvik için yeni politikalar uygulayacak

 

Çin'de konut fiyatlarında artış yavaşladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)