BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom'un yıldızı Fenerbahçe'de----

Cimbom'un yıldızı Fenerbahçe'de

Cimbom'un yıldızı  Fenerbahçe'de
29 Nisan 2013 - 20:05 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı antrenörlüğüne İtalyan Marcello Abbondanza getirildi

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Azerbaycan’ın Rabita Bakü takımını çalıştıran, Bulgaristan Milli Takımı antrenörlüğünü de yürüten Abbondanza’yla 2 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.
Abbondanza’nın kariyeri boyunca üst üste 2 yıl İtalya’da şampiyon olduğu, CEV Kupası’nı kazandığı ve 2012’de Bulgaristan Milli Takımı ile dünya şampiyonasında ikincilik elde ettiği hatırlatıldı.
Açıklamada, 2012-2013 sezonunda Galatasaray Daikin forması giyen Derya Çayırgan’la da 2 yıllığına anlaşma sağlandığı aktarıldı.
Libero Derya’nın yanı sıra, iki sezondur sarı-lacivertli takımda yer alan libero Merve Dalbeler’in sözleşmesinin de 2 yıl uzatıldığı belirtilen açıklamada, "Fenerbahçemizin, yine yüksek hedefler doğrultusunda adım atacağı yeni sezonda aramıza katılan antrenörümüz Marcello Abbondanza’ya, transferimiz Derya Çayırgan’a ve oyuncumuz Merve Dalbeler’e başarılar dileriz" denildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)