BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÇİFTÇİNİN TARIM BANKACILIĞI TEPKİSİ----

ÇİFTÇİNİN TARIM BANKACILIĞI TEPKİSİ

ÇİFTÇİNİN TARIM BANKACILIĞI TEPKİSİ
29 Nisan 2009 - 21:21 www.finansgundem.com

Bankalar reel sektörden sonra çiftçilere yöneldi. Birçok banka özel kart ve kredi ile tarım sektöründe yıllardır tefecilerin tırnağına düşen üreticilerin peşinden koşuyor. Peki çiftçiler bu konuda ne düşünüyor?

Son dönemde tarım sektörüne yönelik ürünlerini artıran bankalar, çiftçileri cezbetmek için yarışıyor. Birçok banka kredi kartı benzeri özel kartlarla çiftçileri portföyüne katmaya çalışıyor. İş dünyasında Merkez Bankası'nın kredi kartı fazini kontrol altına almasından sonra bankalar yeni maden buldu diye konuşuluyor. Peki çiftçiler bu konuda ne düşünüyor. İşte finansgundem.com okuru bir çiftçinin tarım bankacılığı ile ilgili yorumu: Şerif Ercin: Denizbank: Üretici Kart, Ziraat Bankası: Başak Kart, TEB: Çiftçim Kart, Şekerbank: Hasat Kart... Yazılması ve telafuz edilmesi ne kadar kolay. Birde almayı düşünün. Nasılda sudan bahanelerle karşı karşıya kalırsınız. Çitfçi belgelerim, 300 dönüm arazi adıma kayıtlı, ben alamadım, Anadolu'nun gariban çocuğu nasıl alır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)