BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'nin Gezi Parkı önerisi reddedildi----

CHP'nin Gezi Parkı önerisi reddedildi

CHP'nin Gezi Parkı önerisi reddedildi
10 Haziran 2013 - 16:47 www.finansgundem.com

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İBB Meclisi'ne Gezi Parkı için sunduğu öneri reddedildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'ne Taksim Gezi Parkı'nın yeşil alan olarak kalması için dilekçe verdi. CHP'nin bu önerisi mecliste oy çokluğu ile reddedildi.
Belediye meclisi Saraçhane'deki binada toplandı. Toplantı öncesi CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı açıklama yaparak, bugünkü toplantıda Gezi Parkı'nın yeşil alan olarak kalması için öneri sunacaklarını belirtti.
Salıcı'nın açıklamasının ardından üyeler meclis salonundaki yerlerini aldı. CHP'lilerin salonda masalara, 'Çapulcuyum' yazılı dövizler bıraktıkları gözlendi. Oturumun açılması ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Selamet, üyelere yazılı ya da sözlü önerisi olup olmadığını sordu. CHP bunun üzerine yazılı olarak, Gezi Parkı hakkında hazırladıkları dilekçeyi başkanvekiline verdi. Selamet, öneriyi üyelerin oylarını sundu. AK Partili üyeler öneriye 'Hayır' oyu kullanek gündeme alınmadı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)