BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de açılım istifası!----

CHP'de açılım istifası!

CHP'de açılım istifası!
18 Nisan 2013 - 00:41 www.finansgundem.com

"CHP tabanının yüzde 65'i çözüm sürecini destekliyor" demişti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde, “CHP tabanının yüzde 65’i çözüm sürecini destekliyor” açıklaması yapan Gülseren Onanç’ın istifasını istedi.

Kılıçdaroğlu, gece geç saatlerde başbaşa görüştğü Onanç’a, “Olmuyor Sayın Onanç. Açıklamalarınızla bizi zor durumda bırakıyorsunuz. Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmanızı istiyorum” yönünde talepte bulundu. Onanç da, “Gereğini yapacağım efendim” diyerek Kılıçdaoğlu’nun yanından ayrıldıktan sonra istifasını resmileştirdi. Onanç’ın yerine parti meclisinden hangi ismin Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirileceği önümüzdeki günlerde belli olacak. İddialara göre Kılıçdaroğlu, Onanç’ın istifasını da dikkate alarak daha geniş çaplı bir MYK revizyonu yapacak. Partinin milletvekili olmasa da “yenilikçi” kanadının önemli isimlerinden sayılan ve diğer Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile ortak hareket ettiği bilinen Onanç’ın istifası, Kılıçdaroğlu’nun ulusalcılara karşı elini güçlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun Tanrıkulu’na geçtiğimiz haftaki kapalı grup toplantısında “CIA ajanı” suçlamasında bulanan CHP Uşak Milletvekili Dilak Akagün Yılmaz için de bugün disiplin sürecini başlatmak için düğmeye basacağı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cenk18 Nisan 2013 09:15

    CHP'de sular durulmuyor bu durum akp'nin yararına olacak her zamanki gibi artık yeter bir üzene girin yolunuzu belirleyin Solcu ve ATATÜRK'ün yolundan gidemiyorsunuz.