BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP il merkezinde arbede----

CHP il merkezinde arbede

CHP il merkezinde arbede
17 Haziran 2013 - 06:55 www.finansgundem.com

Taksim meydana çıkan tüm yolları kapatan polis İstiklal Caddesi yönünde toplanan grupları Şişhane’ye kadar sürdü

İstanbul'da, Kasımpaşa’dan Şişhane’ye doğru çıkan elleri sopalı 30-40 kişilik bir grup polislerin kovaladığı göstericilere saldırdı. Polisin attığı yoğun gaz bombasından kaçarken elleri sopalı grubun geldiğini gören bazı göstericiler Şişhane’deki CHP İl merkezine sığındı. Kasımpaşa’dan gelen grubun saldırısı sonucu il merkezinin kapısının camları kırıldı.
Bu sırada binada CHP milletvekilleri Melda Onur ve Binnaz Toprak durumu ilgililere iletti. Dışarda arbede yaşanırken bir televizyon kanalındaki yayına katılan Binnaz Toprak, “Buraya gaz yiyen insanlar da sığındı. 35-40 kişilik bir AKP’li olduğu söylenen grup binaya saldırıyor diye. Bunun üzerine parti binamızdaki insanlar indi. Gelen grup kaçtı. Haluk Koç’un İçişleri Bakanı’nın araması üzerine CHP İl Binasını korumak üzere polis ekibi gönderileceğini söyledi” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tuhaf17 Haziran 2013 08:44

    Tüm sokaklar polis dolu ancak CHP binasına saldırı oluyor hiç biri gözaltında yada gaza maruz kalmıyor birde korumak için polis gelecekmiş.yazıklar olsun.