BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisChartis'den Zurich Sigorta’ya!..----

Chartis'den Zurich Sigorta’ya!..

Chartis'den Zurich Sigorta’ya!..
20 Eylül 2011 - 13:18 www.finansgundem.com

Zurich Sigorta’nın Acenteler Müdürlügüne Chartis Sigorta’dan bir sigortacı transfer edildi

Zurich Sigorta, yönetim kadrosunu sektörün deneyimli isimleri ile güçlendirmeye devam ediyor. Chartis Sigorta’nın İstanbul Bölge Müdürü Burak Kurt’u transfer eden Zurich Sigorta, Burak Kurt’u Acenteler Müdürü görevine getirdi.
Zurich Sigorta’nın yeni Acenteler Müdürü Burak Kurt oldu. Meslek hayatına bankacı olarak başlayan ve Toprakbank ve Demirbank’ta çeşitli görevlerde çalışan Kurt, Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce Ekonomi bölümü mezunu. Sigortacılık sektörüne Axa Oyak Sigorta’da başlayan Kurt, burada uzun yıllar çalıştıktan sonra Chartis Sigorta’ya geçti.
Bireysel Sigortalar Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevinin ardından İstanbul Bölge Müdürlüğü yapan Kurt, Ağustos 2011’den itibaren Zurich Sigorta’da Acente Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Çok sayıda sertifika programına katılan ve projede yer alan Kurt, iyi derecede İngilizce biliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)