BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCezalar belli oldu----

Cezalar belli oldu

Cezalar belli oldu
26 Eylül 2013 - 20:29 www.finansgundem.com

PFDK olaylı derbinin cezalarını belirledi. 4 maç stat kapatma cezası geldi

2-1 Galatasaray üstünlüğü ile devam ederken 90+2. dakikada taraftarların sahaya inmesi nedeniyle tatil edilen derbi ile ilgili TFF Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) kararını verdi.
PFDK, Beşiktaş'a 4 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Mücadelede kırmızı kart gören Galatasaraylı Felipe Melo'ya 2 maç ve yine kırmızı kart görerek tribüne gönderilen Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'e ise 3 maç ceza geldi.
BEŞİKTAŞ'A 4 MAÇ SEYİRCİSİZ VE 70 BİN TL CEZA
PFDK açıklamasında yaşanan saha olayları nedeniyle Beşiktaş'a 4 maç seyircisiz oynama ve 70 bin TL para cezası verildiği belirtildi.
BILIC'E 3 MELO'YA 2 MAÇ CEZA
Açıklamada Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'e "hakeme yönelik hakareti nedeniyle" 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verilirken 13 bin TL de para cezası verildiği belirtildi.
Karşılaşmada Beşiktaşlı oyuncu Motta'ya yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart gören Galatasaraylı Felipe Melo'ya ise "rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faül ve kart sonrası sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle" 2 maç ve 13 bin TL para cezası  verildiği açıklandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)