BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCem Uzan'a bir darbe daha----

Cem Uzan'a bir darbe daha

Cem Uzan'a bir darbe daha
12 Mayıs 2016 - 21:37 www.finansgundem.com

Cem Uzan'ın Türkiye aleyhine açtığı davada yeni gelişme yaşandı

Enerji Bakanlığı kaynakları Cem Uzan'ın Türkiye aleyhine Tahkim'de açtığı davanın hakem heyeti tarafından reddine ilişkin itirazı reddedildi” dedi.

Firari işadamı Cem Uzan'ın el konulan ÇEAŞ ve KEPEZ nedeniyle Uluslararası Tahkim'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na açmak istediği 2 milyar 500 milyon Euroluk tazminat davasını reddetti. Uzan'ın ret kararına yaptığı itiraz da kabul görmedi.

Enerji Bakanlığı kaynakları, “Cem Uzan'ın Türkiye aleyhine Tahkim'de açtığı davanın hakem heyeti tarafından reddine ilişkin itirazı reddedildi” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kararın ardından “Kararda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Ülkemizin çıkarlarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Karar, Türkiye'nin tezlerinin ve Bakanlığımızın haklılığını bir kez daha göstermiştir” açıklamasını yapmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)