BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCem Mengi ING Bank'ta ----

Cem Mengi ING Bank'ta

Cem Mengi ING Bank'ta
28 Nisan 2011 - 13:28 www.finansgundem.com

Türkiye’deki hedeflerini büyüten ING Bank, deneyimli bankacı Cem Mengi’yi Kurumsal Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcılığına getirdi

 ING Bank, deneyimli bankacı Cem Mengi’yi Kurumsal Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcılığı pozisyonuna getirdi.
Türkiye’deki hedeflerini her geçen gün büyüten ING Bank, Kurumsal Bankacılık biriminin başına başarılı bankacı Cem Mengi’yi getirdi. Türk bankacılık sektörünün tanınmış ve saygın isimlerinden olan Cem Mengi, ING Bank’ın Kurumsal Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı olarak görev yapacak.
Cem Mengi, ING Bank’ta Kurumsal Bankacılık; KOBİ ve Ticari Bankacılık, Finansal Kurumlar, Ticaret Finansmanı ve Borç Sermaye Piyasaları; Servet Yönetimi; Yapılandırılmış Finansman ve Kurumsal Krediler Değerlendirme, KOBİ ve Ticari Bankacılık Krediler Değerlendirme’den de sorumlu olacak.
Profesyonel iş yaşamına Finansbank’ta başlayan Mengi, Interbank, Körfezbank ve Rabobank’ta çeşitli pozisyonlarda çalıştı. 2001 yılında Akbank’a katılan Mengi, Kurumsal Bankacılık ve Proje Finansmanı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)