BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÇelik ‘Koordinatör'lüğe, Beyaz Genel Müdürlüğe----

Çelik ‘Koordinatör'lüğe, Beyaz Genel Müdürlüğe

Çelik ‘Koordinatör'lüğe, Beyaz Genel Müdürlüğe
18 Ocak 2013 - 10:26 www.finansgundem.com

Genel Müdür Abdullah Çelik, Grup Şirketleri Koordinatörü oldu. Genel Müdürlük koltuğuna Ahmet Beyaz oturdu

 FINANSGUNDEM.COM
Türkiye’nin önde gelen katılım bankalarından Bank Asya zirvesinde sürpriz nöbet değişimi yaşandı. İki yıl aradan sonra Abdullah Çelik genel müdürlüğü yardımcılarından Ahmet Beyaz’a bıraktı.  
2012 yılında 20 milyar TL aktif büyüklüğe ulaşan, ülke genelinde 250 şube ve 5050 personeliyle müşterilerine hizmet veren Bank Asya’da iki yıldır Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevini yürüten Abdullah Çelik, Grup Şirketleri Koordinatörü oldu. Abdullah Çelik’ten boşalan Genel Müdürlük görevine ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Üye Ahmet Beyaz getirildi.
2011’de katıldığı Bank Asya Ailesi’nde çok başarılı işlere imza atan Abdullah Çelik, bankayı yeniden yapılandıran isim olarak ön plana çıktı.  Bu süreçte üstlendiği Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’nde Bank Asya’nın finans sektöründeki istikrarlı yükselişinin mimarlarından olan Ahmet Beyaz’a Finans Gündem olarak yeni görevlerinde başarılar dileriz. finansgundem.com
ABDULLAH ÇELİK KİMDİR?
1969 yılında Manisa Salihli'de doğan Abdullah Çelik, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden 1991 yılında mezun oldu. ABD Old Dominion Üniversitesi'nde yüksek lisans (MBA) yaptı. 1992-1995 yıllarında Başbakanlık Bankalar Yeminli Murakıpları Kurulu Başkanlığı'nda murakıp yardımcılığı yapan Çelik, 1995-2004 yılları arasında murakıplık, 2004 yılında BDDK Bankalar Yeminli Murakıpları Kurulu Başkanlığı'nda baş murakıplık, 2004-2005 yılları arasında BDDK Kuruluşlar II Dairesi'nde daire başkanlığı yaptı. 2005-2011 yılları arasında Türkiye Kalkınma Bankası'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevini yürüten Abdullah Çelik, bu bankada yaptığı başarılı çalışmaları sonucunda 2010 yılında Asya Pasifik Kalkınma Bankaları Birliği tarafından "Yılın Genel Müdürü" ödülüne layık görülmüştü. Türkiye Kalkınma Bankasındaki başarılı çalışmalarını takiben 2011 yılı Mart ayında Bank Asya'ya katılan Çelik, Bank Asya Katılım Bankası’nda büyük bir değişime imza atarak bankayı yeniden yapılandırmıştı.
AHMET BEYAZ KİMDİR?
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümü lisans, Yeditepe Üniversitesi Finansal Hukuk ve University of Illinois İşletme yüksek lisans mezunu olan Ahmet Beyaz, meslek hayatına 2001 yılında başladı. Bankalar Yeminli Murakıplığı, Bankalar Yeminli Baş Murakıplığı görevlerinde bulundu. Asya Emeklilik’te Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Beyaz, 2011 yılında muhasebe, bütçe-finansal raporlama ve iştiraklerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Bank Asya'ya katıldı. 2012 yılı Aralık ayında Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Üye olarak göreve getirildi.
BANK ASYA'DA YENİ DÖNEM-FOTO GALERİ
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • koordinatör nedir ?10 Şubat 2013 20:14

    cem yılmaz ın son gösterisinde bu konuyla ilgili geniş bi açıklama var tavsiye ederim :D

  • koordinator31 Ocak 2013 08:55

    bencede bır cesıt merkeze alınma operasyonu olmuş gıbı. insana değer vermeyene , değer vermeyeceksin.

  • eski asyalı19 Ocak 2013 01:34

    koordinatorlük neymiş yaa. merkez valiliği gibi bir şeymi. bilen biri varsa anlatsın.